To je to što me zanima!

Šok za Lanu: Ozlijedila se na prvom treningu i propušta ZOI

U četvrtak je napravljena magnetska rezonancija i utvrđena je skoro potpuna ruptura križnog ligamenta, parcijalna ruptura medijalno kolateralnog ligamenta i nagnječenje roga medijalnog meniska
Vidi originalni članak

Trebali su joj ovo biti najljepši dani u mladoj skijaškoj karijeri, no umjesto toga već na prvom treningu šok, tuga i nevjerica... Lana Zbašnik (18) ozlijedila je koljeno i za nju su nažalost Olimpijske igre u Pyeongchangu završene. Lana je tijekom prvog treninga veleslaloma u Yongpyongu u srijedu u jednom zavoju osjetila bol u desnom koljenu nakon što ju je udarac skijom u skiju povukao malo unazad. 

U četvrtak je napravljena magnetska rezonancija i utvrđena je skoro potpuna ruptura križnog ligamenta, parcijalna ruptura medijalno kolateralnog ligamenta i nagnječenje roga medijalnog meniska.

Na žalost takva ozljeda znači da su za Lanu Olimpijske igre završene. U nedjelju se vraća u Hrvatsku gdje će u ponedjeljak obaviti dodatne pretrage kod liječnika Hrvatskog skijaškog saveza dr. Miroslava Hašpla kako bi se odlučilo o daljnjem liječenju.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Tomi10 09.02.2018.

    Oporavi se što prije, i sretno u budućnosti!

  • IlijanMax 09.02.2018.

    Lana moja podrška uz želje za brz oporavak , vratit ćeš još bolja.

  • 0304 09.02.2018.

    što ti je peh

Komentiraj...
Vidi sve komentare