To je to što me zanima!

Pejić spremniji no ikad: Razbit ću Torresa, onda idem po titulu

Ponajbolji hrvatski MMA borac, Filip 'Nitro' Pejić (27) nakon tri i pol godine vraća se u Arenu. Zadnji je put neslavno izgubio, ali ovaj je put spremniji no ikad te najavljuje borilački spektakl
Vidi originalni članak

Bit će krcata Arena, svi me žicaju karte i na Instagramu i na Facebooku i privatno. Ali svi moraju kupiti karte, ja nemam ništa. Ne zamaram se trenutno s navijačima, fokusiran sam na borbu, ali znam da će Arena gorjeti i da ću imati veliku podršku, rekao je hrvatski borac Filip 'Nitro' Pejić.

Naravno, velik je interes za borilački spektakl u Areni nakon tri i pol godine i UFC-a na kojem je sudjelovao i Pejić te 'izgorio' u prevelikoj želji i izgubio od Damiana Stasiaka, Poljaka koji će se na ovoj KSW-ovoj priredbi boriti protiv našeg Antuna Račića za titulu u bantam kategoriji.

BORI SE ZA POJAS Račić: Savjete mi je dao i veliki GSP, u Areni ću osvetiti Pejića

- Stasiak je pričao neke gluposti, čudan lik. Živi na staroj slavi kad me dobio dok nisam sav svoj, ali nisu mi dali tu priliku jer su mi objasnili da se ne vraćamo natrag, nego idemo naprijed - jasan je Pejić koji se tad okrenuo sljedećem protivniku, Brazilcu Torresu:

GDJE, KADA, ŠTO OČEKIVATI? Sve što morate znati o KSW-u: Najveći spektakl ovih prostora

- Idemo jako, spreman sam i čekam borbu. Želja je velika i ne skidam više toliko kilograma, a sad mi je pomogao i Igor Pokrajac. Iskusno idemo unutra, idemo to pobijediti - neuobičajeno je mirno objasnio Pejić.

Daniel Torres (25) brazilski je borac koji iza sebe ima 13 borbi, od toga devet pobjeda i četiri poraza. U zadnjoj je borbi pobijedio Ahmeda Vilu, borca kojeg je već pobijedio i Filip Pejić. 

- On je dosta standup borac, a ja čekam tu stojku s nekim više, da se potučem. Ma idem po tu titulu, razbit ću Torresa, a onda dolazim po tebe Saladhine! – i tako prozvao Parnassea, neporaženog (13-0) prvaka u KSW-ovoj perolakoj kategoriji.

Sa dva ovakva atraktivna borca, ljubitelji slobodne borbe nadaju se i nekog dobom nokautu, jasno, u režiji 'Nitra' Pejića.

- Bonus za nokaut večeri? Ma da, njušim ga polako - poručio je dobro raspoloženi Pejić za kraj.

ZVIJEZDA KSW-A ERKO JUN 'Soldić je prepoznao talent, bit će šou kad čujete ulaznu stvar'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • elias_1 09.11.2019.

    Al ga razbi..

  • 09.11.2019.

    Ovaj decko je dosta loš, a ovi amerikanizirani pokušaju "hype-anja" borbe su smiješni...mogao bi ti malo poraditi na parteru decko pa onda pričaj gluposti

  • 09.11.2019.

    pazi da po njonji ne dobiš , boli to jako

Komentiraj...
Vidi sve komentare