To je to što me zanima!

Penaldo? Cristiano s dva gola u finišu srušio neustrašivu Genou

Genoa se brzo vratila nakon vodstva Juventusa i držala se do same završnice kada je Cristiano Ronaldo dvama penalima donio pobjedu 'staroj dami'. Juve se približio vrhu
Vidi originalni članak

U susretu 11. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Genou s 3-1 postigavši dva gola u posljednjih 12 minuta susreta. Sastav Andree Pirla nije blistao, ali je uspio doći do vrijedna tri boda na gostovanju u Genovi.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Genoa se dobro držala do same završnice, no torinska "stara dama" je stigla do pobjede golovima iz penala koje je realizirao Cristiano Ronaldo.

Juventus je dominirao u prvom poluvremenu, ali nije uspio doći do gola. Gosti su poveli u 57. minuti golom Paula Dybale, no samo četiri minute kasnije izjednačio je bivši juventino Stefano Sturaro. Ipak, Juve je u samoj završnici stigao do pobjede i to Ronaldovim golovima u 78. i 89. minuti.

Ronaldo je ove sezone zabio ukupno šest penala od čega četiri u Serie A. Trenutno s 10 golova dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca lige sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Za domaći sastav je do 73. minute igrao Marko Pjaca, dok Milan Badelj danas nije ulazio u igru.

Juventus se ovom pobjedom bodovno izjednačio s trećim Napolijem (23), dok drugoplasirani Inter ima 24. Milan je vodeća momčad Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • saggi_thedarkclown 14.12.2020.

    novinara još uvijek boli Messijev promašaj za 11 hahahaha

  • saggi_thedarkclown 14.12.2020.

    hejteri na aparatima

  • 14.12.2020.

    Naravno..kad ne ide onda Penaldo dobije priliku iz penala..isto kao kod nas Caktas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare