To je to što me zanima!

Pep Guardiola: Tužno je sve to

Španjolski stručnjak ne može pronaći recept za Thomasa Tuchela. Izgubio je u ligi, kupu, sada i finale Lige prvaka. Još uvijek je ostao na dva uhata trofeja s Barcelonom
Vidi originalni članak

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola inzistirao je u subotu da je iza njegove momčadi "izuzetna sezona" unatoč porazu u finalu Lige prvaka 1-0 od Chelseaja, koji ipak neće zasjeniti osvajanje naslova Premier lige i trofej Liga kupa. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kova tehnicira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odigrali smo 61 utakmicu od 62 moguće (Manchester City nije igrao finale Kupa Engleske jer ga je u polufinalu eliminirao Chelsea), u teškom kontekstu obilježenom pandemijom. Ako analiziramo utakmicu, tužno je to, naravno, i moramo naučiti nešto iz toga. Međutim, sezona je bila izuzetna. Igrači su dali sve od sebe na terenu. Pokušat ćemo se vratiti u finale i biti jači - kazao je španjolski trener.

Pep nije uspio pronaći recept za Thomasa Tuchela. Od njega je izgubio sva tri susreta Cityja i Chelseaja, u kupu, prvenstvu i sada u finalu Lige prvaka.

Pep je toga svjestan, ali smatra da su 'građani' zaslužili zabiti barem jedan.

- Znali smo da je protiv Chelseaja teško stvarati prilike za pogodak. Bila je to tijesna utakmica. Za naše prvo finale, odigrali smo dobru utakmicu, pokazali hrabrost, posebice u drugom poluvremenu. Igrači su dali sve od sebe. Želim im čestitati - rekao je Pep pa dodao:

- U drugom poluvremenu zaslužili smo zabiti gol, ali nismo uspjeli.

Uz sav silan novac koji je Manchester City utukao u igrače posljednjih godina, prokletstvo Lige prvaka prati ga i dalje. Kad ne ide ne ide, uz svu lovu svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • hrvoje98 30.05.2021.

    Ja bi uzeo bar još jedan trofej lige prvaka sa Bayernom ili cityjem kad bi me pustili, i nebi mi tribala milijarda. + Eura 🤔

  • Lucid 30.05.2021.

    celava prevara

  • Zukizuki 30.05.2021.

    Samo ti izmišljaj toplu vodu i igraj bez zadnjeg veznog i napadača. Od nogometne igra krenuli praviti nuklearnu fiziku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare