To je to što me zanima!

Pep o Neymaru: 'Ne znam baš. Nije tako lako otići iz PSG-a'

Iako se već duže vrijeme priča o odlasku poznatog Brazilca Neymara s Parka Prinčeva te ga se povezuje s Real Madridom, Pep Guardiola ipak misli da je to nemoguća misija
Vidi originalni članak

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola ne vjeruje da će Real Madrid uspjeti u nakani da ovog ljeta iz Paris Saint-Germaina dovede Neymara.

Brazilac je za PSG potpisao u kolovozu prošle godine, napustivši Barcelonu za rekordnih 222 milijuna eura te je francuskom prvaku pomogao da dođe do domaćeg 'treblea'.

KOEFICIJENT 999 Ljudi moji, je li to moguće: Pa Kruno je u igri za klupu Reala?!

Ipak, konstantno se piše o njegovom povratku u Španjolsku, a Real Madrid spominje se kao najizglednija opcija. Čak mu je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, veznjak madridskog Reala, nakon prijateljske utakmice Hrvatske i Brazila kroz razmjenu dresova uputio riječi: 'Čekamo te!'

City je također jedan od klubova koji se veže uz 26-godišnjaka, nakon što je Neymar priznao da bi jednog dana volio igrati pod vodstvom Pepa Guardiole, ali Katalonac je negirao takve pretpostavke te dodao da će i Real Madrid teško uspjeti uzeti Neymara Parizu.

- Madrid? Da, vidio sam to, ali ne znam baš... Znam samo da nije baš tako lako napustiti PSG. 

MANUEL PELLEGRINI: 'U Real Madridu vam naređuju tko mora igrati utakmice'

- PSG je PSG, ali u nogometu je sve moguće. Hoće li potpisati za Manchester City? Ja ne idem u PSG, a on ne dolazi u Manchester.

Neymar, koji je pod ugovorom do 2022. godine, propustio je kraj sezone, nakon što je još u veljači na utakmici protiv Marseillea ozlijedio stopalo. Pod upitnikom mu je bio i nastup u Rusiji na Svjetskom prvenstvu, ali izgleda da se ipak oporavio na vrijeme. 

Sudjelovao je u nedavnoj pobjedi Brazila 2-0 nad Hrvatskom u Liverpoolu. Ušao je s klupe na početku drugog poluvremena te već u 69. minuti postigao pogodak za vodstvo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIKE 06.06.2018.

    Naravno da je nemoguće, ono što Neymar ovime dobiva jeste pozornost, odnosno ekskluzivu. Intezivno se provlači po novinama a to je danas trend svakoj slavnoj osobi. Osobno mi se gadi građenje takvog imidža, ali eto živimo u viralnom svijetu. PSG je vezao brazilca svim mogućim načinima za Paris, a bome nije ni on lud otići u Premierligu te se nazabijati 10tak golova protiv puno jačih momčadi, kada u francuskoj može prodavati bicikle kome god hoće.(i pošteno se sramotiti u Ligi Prvaka).

  • pacovikozec 06.06.2018.

    Dosao ne dosao real je i dalje najbolji svjetski klub a ono sto pepa boli je to sto ce najbolji bit i u buducnosti!

  • komentator__Luka 06.06.2018.

    još samo milijardu eura treba potrošit i ima da bude u finalu lige prvaka! on je najbolje trener ako to napravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare