To je to što me zanima!

Pep: Poslije Newcastlea mislio sam 'gotovo je', a prvaci smo!

Ovo mi je bez konkurencije najteže osvojeni od svih 26 trofeja u trenerskoj karijeri, kaže Pep, a Klopp dodaje: Nije se moglo napraviti više nego što smo napravili, City je fantastičan. Iduće sezone idemo po trofej!
Vidi originalni članak

Manchester City je do titule došao u završnom sprintu od: 14 uzastopnih pobjeda. Od 29. siječnja i 1-2 kod Newcastle, redom su padali: Arsenal 3-1, Everton 2-0, Chelsea 6-0, West Ham 1-0, Bournemouth 1-0, Watford 3-1, Fulham 2-0, Cardiff 2-0, Crystal Palace 3-1, Tottenham 1-0, Man United 2-0, Burnley 1-0, Leicester 1-0 i Brighton 4-1. Fe-no-me-na-lna serija!

Nismo mogli bolje

Pa nije nikakvo čudo da Jürgen Klopp, drugoplasirani sa 97 osvojenih bodova, kaže:

- Nije se moglo napraviti više nego što smo napravili. Kad ti je izravni konkurent ovaj, ovako fantastični City onda je teško... Jako teško. Najprije se mi nismo mogli otresti njih, a onda se oni do zadnjeg kola nisu mogli otresti nas. Ali znate što smo napravili? Prošle smo sezone ima 25 bodova manje, a ove nam je naslov pobjegao za 1 bod. E, to je napredak! A prosjek godina nam je fantastičan. Moj Liverpool ide po naslov druge godine! - rekao je Klopp.

Idemo i po treći!

Pep Guardiola je u prvoj rečenici opisao cijeli Premiership 2018/19 i iz navijačke i iz vlastite perspektive:

- Ljudi govore da je ovo najuzbudljivija završnica u povijesti Premiershipa, a meni je sigurno, 100% i bez ikakve dvojbe bez konkurencije najteže osvojeni od svih 26 trofeja u karijeri. Liverpoolu od srca čestitke na sjajnoj sezoni i: veliko im hvala. Oni su nas gurali prema stvarno fantastičnom rezultatu: 14 pobjeda zaredom, 198 bodova u dvije sezone, dva naslova u dvije godine... Toliko sam sretan da vam to ne mogu ni opisati - pričao je Guardiola.

- Kad smo izgubili na St. James Parku mislio sam da je gotovo. A zapravo ni sad nije gotovo. Jer još me frustrira ono ispadanje iz Lige prvaka, a još nas čeka jedan trofej, FA Kup za koji ćemo morati biti bolji od odličnog Watforda. Osvojiti dva naslova zaredom u ovoj ligi u kojoj tako puno klubova troši tako puno novca... Nema lažne skromnosti: to je ogroman uspjeh i to je naš uspjeh. Ove sezone idemo po tri trofeja, a sljedeće: po treći naslov zaredom! - rekao je Josep Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Dr.Gonzo. 13.05.2019.

    Svaka cast Cityu na naslovu, vidjet cemo nagodinu hoce li moci 3. za redom iako bi bio red da uzmu Ligu Prvaka, prije toga iz navijaci luzerskog kluba sa brodogradilista nece shvacati ozbiljno haha

  • kopic_na_zici 12.05.2019.

    Volio bih kao navijac uniteda cestitati cityu i liverpoolu na ovoj sezoni👍🏻I htio bi pitati one kaj su tvrdili da je pogba bolji od modrica:jel vas sram??

  • pegla4 12.05.2019.

    Da pitam ove koji govore da je City plastican klub...kad se sluzbeno prestaje biti plastican??

Komentiraj...
Vidi sve komentare