Obavijesti

Sport

Komentari 25

Pep: Poslije Newcastlea mislio sam 'gotovo je', a prvaci smo!

Pep: Poslije Newcastlea mislio sam 'gotovo je', a prvaci smo!
4

Ovo mi je bez konkurencije najteže osvojeni od svih 26 trofeja u trenerskoj karijeri, kaže Pep, a Klopp dodaje: Nije se moglo napraviti više nego što smo napravili, City je fantastičan. Iduće sezone idemo po trofej!

VIDEO

Manchester City je do titule došao u završnom sprintu od: 14 uzastopnih pobjeda. Od 29. siječnja i 1-2 kod Newcastle, redom su padali: Arsenal 3-1, Everton 2-0, Chelsea 6-0, West Ham 1-0, Bournemouth 1-0, Watford 3-1, Fulham 2-0, Cardiff 2-0, Crystal Palace 3-1, Tottenham 1-0, Man United 2-0, Burnley 1-0, Leicester 1-0 i Brighton 4-1. Fe-no-me-na-lna serija!

Nismo mogli bolje

Pa nije nikakvo čudo da Jürgen Klopp, drugoplasirani sa 97 osvojenih bodova, kaže:

- Nije se moglo napraviti više nego što smo napravili. Kad ti je izravni konkurent ovaj, ovako fantastični City onda je teško... Jako teško. Najprije se mi nismo mogli otresti njih, a onda se oni do zadnjeg kola nisu mogli otresti nas. Ali znate što smo napravili? Prošle smo sezone ima 25 bodova manje, a ove nam je naslov pobjegao za 1 bod. E, to je napredak! A prosjek godina nam je fantastičan. Moj Liverpool ide po naslov druge godine! - rekao je Klopp.

Champions League - Liverpool Training

Idemo i po treći!

Pep Guardiola je u prvoj rečenici opisao cijeli Premiership 2018/19 i iz navijačke i iz vlastite perspektive:

- Ljudi govore da je ovo najuzbudljivija završnica u povijesti Premiershipa, a meni je sigurno, 100% i bez ikakve dvojbe bez konkurencije najteže osvojeni od svih 26 trofeja u karijeri. Liverpoolu od srca čestitke na sjajnoj sezoni i: veliko im hvala. Oni su nas gurali prema stvarno fantastičnom rezultatu: 14 pobjeda zaredom, 198 bodova u dvije sezone, dva naslova u dvije godine... Toliko sam sretan da vam to ne mogu ni opisati - pričao je Guardiola.

- Kad smo izgubili na St. James Parku mislio sam da je gotovo. A zapravo ni sad nije gotovo. Jer još me frustrira ono ispadanje iz Lige prvaka, a još nas čeka jedan trofej, FA Kup za koji ćemo morati biti bolji od odličnog Watforda. Osvojiti dva naslova zaredom u ovoj ligi u kojoj tako puno klubova troši tako puno novca... Nema lažne skromnosti: to je ogroman uspjeh i to je naš uspjeh. Ove sezone idemo po tri trofeja, a sljedeće: po treći naslov zaredom! - rekao je Josep Guardiola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom