To je to što me zanima!

Pepova kći 'zapalila' društvene mreže: Pošalji mi svoj video...

Jednom kraljica, zauvijek kraljica, napisao je jedan od vjernih pratitelja Marije Guardiole koja je na društvenim mrežama u rekordnom roku prikupila nekoliko tisuća 'lajkova'
Vidi originalni članak

Maria (21), kći španjolskog nogometnog stratega Pepa Guardiole, pozirala je na Instagramu u bikiniju te je izludjela brojne obožavatelja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maria je objavila kratki video koji je bio dovoljan da u rekordnom vremenu prikupi više od 9.000 'lajkova' i nekoliko tisuća komentara.

Pepova kći na Instagramu ima blizu 50.000 pratitelja, a neki od njih obasipali su je pohvalama. 

"Jednom kraljica, zauvijek kraljica", napisao je jedan od vjernih obožavatelja dok je drugi ostavio komentar: "Maria, pošalji mi svoj video".

Mariu su prije godinu dana povezivali s bivšim igračem Tottenhama Dele Alijem, a engleski tabloid The Sun objavio je njihovu fotografiju. 

Engleski reprezentativac i Španjolka razmjenjivali su nježnosti u trendi 'Cloud 9 baru' koji se nalazi na vrhu zgrade u centru Londona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👑 maria guardiola 👑 (@maria.guardiiola)

Svjedoci su naveli da je Alli prišao 20-godišnjoj Mariji nakon čega su kratko razgovarali, a potom su se zagrljeni ljubili. 

Kasnije su viđeni kako zajedno odlaze iz Starbucksa i to nekoliko mjeseci nakon što je prekinuo vezu s manekenkom Ruby Mae. Dele Alli ove je godine iz redova Spursa prešao u Everton iz kojeg je otišao na posudbu u Bešiktaš. 

Maria je inače veliki obožavatelj Manchester Cityja koji je vodeći u skupini G u Ligi prvaka. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tepaj 16.09.2022.

    Sport

  • rijetko kulturan 2.0 16.09.2022.

    Koristi se provjerenim taktikama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare