To je to što me zanima!

Peras: Pitam se u kakvom je stanju Jamont Gordon

Dugo smo bili bez Gordona. Još se nije vratio iz SAD-a zbog tih ročišta. Ne znam u kakvom će se stanju vratiti, rekao je trener Cibone Perasović
Vidi originalni članak

Cibona je na euroligaško gostovanje u Litvu otputovala bez najboljeg razigravača Jamonta Gordona. Amerikanac je još u domovini. Navodno zbog dva sudska ročišta. Kakva točno - nitko ne zna. Prema jednoj verziji priče, sa suigračima će se naći na aerodromu u Frankfurtu, a druga verzija govori da će se momčadi priključiti tek u Litvi, uoči početka utakmice. U Ciboni su uvjereni da Gordonovo kašnjenje nema veze sa zakašnjenjem u isplati plaća.
- Obećao mi je da će se nakon odmora vratiti u Zagreb. Ne vjerujem da je lagao - rekao je kapetan Cibone Marin Rozić.
- Svi znate da smo cijelo prošlo razdoblje bili bez Gordona. Još se nije vratio iz SAD- a zbog tih sudskih ročišta. Stvarno ne znam u kakvu će nam se stanju priključiti uoči Žalgirisa - izjavio je trener Velimir Perasović.
Trenerova briga zbog Gordonova fizičkog stanja potpuno je opravdana jer ne bi bilo prvi put da se neki američki košarkaš s novogodišnjih praznika u klub vrati s viškom kilograma i manjkom kondicije. Osim Gordona upitan je Vedran Vukušić.
- Da, trenutačno je i Vedran Vukušić nepoznanica. Ima problema s leđima, no nadam se da će se uspjeti oporaviti do utamkice. Svi ti problemi ipak ne umanjuju moju vjeru u dobar rezultat - tvrdi Perasović.
Košarkaši litvanskog Žalgirisa nedavno su dobili novog trenera, a od posljednje četiri utakmice pobijedili su u tri.
- Dobra je to momčad. Ondje i dalje igraju vrlo kvalitetni igrači, poput Travisa Watsona i Marcusa Browna. Mnogi će reći da je utakmica protiv Žalgirisa nevažna, no ne bih se složio. Važna je jer može i Barcelona izgubiti od Asvela, a na kraju bi mogla odlučiti koš-razlika - zaključio je Perasović.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare