Obavijesti

Sport

Komentari 0

Peras: Pitam se u kakvom je stanju Jamont Gordon

 Peras: Pitam se u kakvom je stanju Jamont Gordon
1

Dugo smo bili bez Gordona. Još se nije vratio iz SAD-a zbog tih ročišta. Ne znam u kakvom će se stanju vratiti, rekao je trener Cibone Perasović

VIDEO

Cibona je na euroligaško gostovanje u Litvu otputovala bez najboljeg razigravača Jamonta Gordona. Amerikanac je još u domovini. Navodno zbog dva sudska ročišta. Kakva točno - nitko ne zna. Prema jednoj verziji priče, sa suigračima će se naći na aerodromu u Frankfurtu, a druga verzija govori da će se momčadi priključiti tek u Litvi, uoči početka utakmice. U Ciboni su uvjereni da Gordonovo kašnjenje nema veze sa zakašnjenjem u isplati plaća.
- Obećao mi je da će se nakon odmora vratiti u Zagreb. Ne vjerujem da je lagao - rekao je kapetan Cibone Marin Rozić.
- Svi znate da smo cijelo prošlo razdoblje bili bez Gordona. Još se nije vratio iz SAD- a zbog tih sudskih ročišta. Stvarno ne znam u kakvu će nam se stanju priključiti uoči Žalgirisa - izjavio je trener Velimir Perasović.
Trenerova briga zbog Gordonova fizičkog stanja potpuno je opravdana jer ne bi bilo prvi put da se neki američki košarkaš s novogodišnjih praznika u klub vrati s viškom kilograma i manjkom kondicije. Osim Gordona upitan je Vedran Vukušić.
- Da, trenutačno je i Vedran Vukušić nepoznanica. Ima problema s leđima, no nadam se da će se uspjeti oporaviti do utamkice. Svi ti problemi ipak ne umanjuju moju vjeru u dobar rezultat - tvrdi Perasović.
Košarkaši litvanskog Žalgirisa nedavno su dobili novog trenera, a od posljednje četiri utakmice pobijedili su u tri.
- Dobra je to momčad. Ondje i dalje igraju vrlo kvalitetni igrači, poput Travisa Watsona i Marcusa Browna. Mnogi će reći da je utakmica protiv Žalgirisa nevažna, no ne bih se složio. Važna je jer može i Barcelona izgubiti od Asvela, a na kraju bi mogla odlučiti koš-razlika - zaključio je Perasović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu