To je to što me zanima!

Perasović: Ja se ne derem na svoje igrače, to ja tako pričam

U drugom dijelu smo bili puno agresivniji, pojačali smo obranu i to je bilo dobro. No možete očekivati da svaki dan zabijemo 80 koševa, rekao je Velimir Perasović...
Vidi originalni članak

Izbornik nam je očitao bukvicu i na parketu ste vidjeli drugačiju Hrvatsku, rekao je Bojan Bogdanović nakon pobjede protiv Makedonije.

- Nema potrebe vikati na igrače. Ja tako govorim. U prvom dijelu smo igrali u grču, loša je to bila obrana. To nam je donijelo nervozu u napadu i Makedonci su bili u vodstvu - rekao je izbornik Velimir Perasović.

Hrvatska je pobijedila Makedoniju 73-55. Prve dvije četvrtine nismo bili pravi, ali nakon poluvremena je na parketu bila drugačija Hrvatska.

- U drugom dijelu smo bili puno agresivniji, pojačali smo obranu i sve je došlo na svoje mjesto. Dosta igrača je danas odradilo posao kako treba. Naša dva centra odradila su sjajnu obranu. Ne možemo očekivati da ćemo svaki dan zabiti 80 koševa - rekao je Perasović i dodao nekoliko riječi o našem sutrašnjem protivniku (21 sat).

- Nizozemci su danas protiv Slovenije pokazali da su ozbiljna momčad. Slovenci su vodili 15 razlike i skoro su izgubili. Igraju u visokom ritmu i morat ćemo raditi za pobjedu - rekao je Perasović.

Na pitanje jesu li im glave već u Francuskoj, odgovorio je:

- Vama možda jesu, nama još nisu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pingvin_4 09.09.2015.

    bravo nasi a babo molim te prestani se bacati za ovakve lopte skoro mi srce stalo dok nisi ustao :D

  • HellBoy_1 09.09.2015.

    ma kad vidis da je +20 a hezonja se baca za loptu (asistencija na stipcevica) onda ti je sve jasno, svaka cast na ovakvoj borbenosti....

  • choopo 09.09.2015.

    Odlično je Peras ekipu pokrenuo i preokrenuo pristup obrani. Inače je Hezonja bio par puta po metar i pol od igrača prilikom šuta. Ono što može biti prednost,ali i nedostatak je nekvalitetna skupina kao i skupina sa kojom se križa.Odigraće se šest tekmi prije odlučujuće sa Srbijom,a budimo realni samo je Grčka bila pravi protivnik.Ne znam na kom principu se zasnivala ovakva podjela ali skupina B je kvalitetnija od svih ostalih zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare