To je to što me zanima!

Perasović: Mravi će protiv nas biti posebno nabrijani

ZAGREB "LOVI" CIBONU: Gradski derbi između Cibone i Zagreba bit će ujedno i regionalni derbi jer igraju dvije trenutačno vodeće momčad lige
Vidi originalni članak

Zagreb je najugodnije iznenađenje lige. Sigurno je da niti jednoj momčadi neće biti lako igrati protiv njega. I zato ćemo biti jako oprezni, najavio je Cibonin trener Velimir Perasović derbi regionalne lige protiv Zagreba.
Nakon nevjerojatnog poraza u Francuskoj, Perasović ima tešku zadaću. Psihološki dignuti momčad uoči gradskog, ali i regionalnog derbija protiv Zagreba.
- Riječ je o utakmici prvog i drugog na tablici. Puno je njihovih igrača bilo nositelj igre u Ciboni, tako da će Zagreb sigurno biti jako motiviran i nabrijan protiv nas - izjavio je Perasović.
Cibona je spojila dva poraza u nizu. Zagreb je izgubio u Kijevu.
- Bez obzira na taj njihov poraz u Ukrajini, sigurno je da nas čeka teška utakmica - rekao je 44-godišnji Cibonin trener.
Nikša Prkačin i Damir Mulaomerović sigurno će biti motivirani, ništa manje neće zaostajati niti Andrej Štimac, Luka Žorić i Vladimir Krstić. Svi su nosili dres višestrukog prvaka Hrvatske.
Prošle godine su Cibona i Zagreb igrali dva puta u regionalnoj ligi. Cibona je oba puta slavila, ali s ukupno tri razlike. U finalu Kupa bilo je 73-63 za “vukove” u Zadru, a u Ligi cibosi su slavili 89-107 i 85-81.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare