To je to što me zanima!

Perišić debitirao i dobio ovacije Riječana. Evo koliko je Hajduk akcija stvorio s njim, koliko bez

Dogodilo se nešto što se ne viđa često. Gotovo nikada, moglo bi se reći. A to je da su navijači Rijeke pljeskali jednom nogometašu Hajduka. Ivan Perišić je u Jadranskom derbiju debitirao u HNL-u
Vidi originalni članak

Čim je primio loptu i napravio prve poteze osjetilo se da kvalitetom odskače od ostatka na travnjaku. Nikome na štetu, bez ismijavanja ikoga. Jednostavno, Ivan Perišić (35) je klasa i to se jasno vidi. Kao što bi i Luka Modrić odskakao u Dinamu premda mu je 38 godina...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je ušao u 74. minuti zamijenivši Moufija, prvo je dobio pljesak krcate Rujevice. Jako rijetko se događa, ma gotovo nikada, da riječki navijači pljeskom nagrade nekog nogometaša Hajduka...

A potom se osjetilo koliko je podigao razinu igre Splićana. Lijepo je probio po lijevoj strani i poslužio Trajkovskog, koji nije uspio zabiti glavom iz blizine. Bila je to odlična šansa već u 76. minuti.

Zatim je u 79. Brekalo prošao po strani, a Perišić atraktivno tukao iz voleja. Nije pogodio, ali u tom trenutku konačno je i Hajduk nešto pokazao u derbiju.

Statistika Rijeka - Hajduk

Tri minute kasnije opet je Perišić zakuhao akciju, no Labrović je obranio, a na kraju susreta, kada su svi otišli naprijed, Perišić je poslao jednu loptu naprijed koja nije pronašla nikoga. Na grafici napadačkih ambicija momčadi to izleda ovako:

Jedini problem za Hajduk u cijeloj priči je što se povratak Perišića u HNL dogodio mrvicu prekasno. Rijeka i Dinamo su pobjegli, taj dvojac će voditi bitku za naslov prvaka Hrvatske, a 'bile' u igri drži tek teorija.

A Perišić bi onda ambicije mogao ostvariti tek naredne sezone, pod uvjetom da ostane na Poljudu...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • DZxxxx 09.04.2024.

    Ivan je gospodin čovjek, kulturan dečko i veliki sportaš

  • dage 08.04.2024.

    Pitam se što je PErišiću trebalo da se vrati u Hajduk, ali sumnjam da će ostati i slijedeću sezunu. Ostankom u Hajduku može samo kompromitirati svoju karijeru.

  • zagorac2 08.04.2024.

    za Hajduk uvjek postoji sljedeca sezona, pa tako vec oko 20 sezona i tako bude sljedecih 100 sezona

Komentiraj...
Vidi sve komentare