To je to što me zanima!

Perišić: Govore mi da izgleda kao da imam top u nogama

Ivan Perišić briljira u Borussiji iz Dortmunda i zabija kao na traci. Njegovi su golovi uvijek atraktivni, a lopta koju on zakuca u mrežu putuje brzinom od 92 km/h
Vidi originalni članak

Kad Ivan Perišić zabija, to su spektakularni golovi. Nakon sjajnog voleja u Ligi prvaka protiv Arsenala proparao je mrežu u derbiju lige protiv Werdera. Borussia je dobila 2-0, a Ivan je zabio prvi gol, ljevicom pod prečku gola domaćina. Lopta se zakucala u mrežu brzinom od 92 kilometra na sat.

- Kažu da imam top u nogama - nasmijao se Ivan.

Sad igramo sve bolje, Borussia će opet biti dobra kao lani, dobili su tri utakmice zaredom

Nakon gola je odmah na početku drugog poluvremena “pocrvenio”. Uklizao je Grku Sokratisu Papastathopoulosu, preko kojega je zabio gol.- Sudac mi je prestrogo dao oba žuta kartona. Pa dirao sam loptu - rekao je naš napadač i dodao:

- Bio sam jako napet nakon isključenja, bojao sam se da nećemo dobiti. Hodao sam i molio se da sve dobro završi. Bila nam je jako važna ova utakmica.

Gledao je ždrijeb dodatnih kvalifikacija za Euro.

Grčka me jako boli, napravili smo neviđene pogreške, Ivan se prisjetio Pireja

- Mogli smo proći i bolje, naravno, lakše bi bilo da smo izvukli Estoniju, s Turcima će biti nezgodno. Sve ovisi o nama, ako ne budemo pravi kao protiv Grčke i Gruzije, onda nemamo puno šanse, ali nadam se da ćemo odigrati dvije velike utakmice i proći.

Četvrfinale EP-a 2008. gledao je s društvom.

- Bili smo u Omišu, jako se dobro sjećam te večeri. Svi smo bili u suzama kad je završilo, cijelu naciju je to jako pogodilo. Sad je vrijeme da im vratimo za tu bolnu večer - kaže Ivan Perišić. 

Za tri dana opet igra u Pireju

Borussia Dortmund u srijedu u Ligi prvaka igra protiv Olympiacosa. Ivan će se vratiti u Pirej, na stadion Karaiskakis, na kojemu je prije deset dana izgubio s reprezentacijom u ključnoj utakmici 2-0.

- Ta nam je utakmica najvažnija, moramo dobiti ako želimo proći dalje. Bit će mi neobično opet igrati na tom stadionu u tako kratkom vremenu, ali uvjeren sam da ću s klubom ipak biti uspješniji - kaže Ivan. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • hajduk11 16.10.2011.

    Baš mi je drago da se Kranjčar ozljedio jer je spor, sebičan i tupav. Treba nam Perišić i Rakitić igrati u prvoj ekipi ako ikoga mislimo pobijediti.

  • NikolaFilipović 16.10.2011.

    Super ali mi se ćini kad igraš za repku kao da je muzejski primijerak odnosno zahrđao

  • gladijator 15.10.2011.

    Sigurno ga je Grk provocirao dok ga je čuvao! Tako je Ivane neka si! Htjeli su zapaliti naše navijače!

Komentiraj...
Vidi sve komentare