To je to što me zanima!

Perišić: Ne razmišljam ja o Ajaxu, važniji je Partizan...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Interes velikih klubova godi, ali mene opterećuje samo kako proći dalje u Europskoj ligi i plasirati se na EP s mladom reprezentacijom Hrvatske
Vidi originalni članak

Vijest kako je za našeg mladog reprezentativca Ivana Perišića zainteresiran veliki Ajax, koji u njemu vidi potencijalnu zamjenu za Urugvajca Luisa Suareza, zaintrigirala je mnoge. Ali ne i samog Perišića, koji kaže kako je koncentriran iskljkučivo na utakmice koje slijede.
- Naravno da mi godi interes velikih klubova, no tek sam potpisao ugovor sa Club Bruggeom i ne opterećujem se onim što bi se eventualno jednoga dana moglo dogoditi. Bit će što bude, idemo najprije pobjedom protiv Partizana izboriti drugi krug Europske lige, potom s reprezentacijom plasman na EP. Naravno, s Bruggeom želim zadržati prvo mjesto u Jupiter ligi - nabrajao je želje bivši igrač Hajduka.
Ivan je bio najbolji igrač prvog ogleda sa Partizanom, a dobru partiju okrunio je sa dva gola u pobjedi njegove momčadi 2-0.
- Bolji smo od Partizana. Ako odigramo jednako dobro kao u prvoj utakmici, nema razloga da ne ponovimo pobjedu i dođemo na korak do plasmana u drugi krug. Idemo već u Beogradu osigurati prolaz u drugi krug - kaže Ivan, koji se raduje novom pozivu izbornika Dražena Ladića, kao i pozivima A reprezentativcima Rakitiću i Kaliniću.
- Cilj nam je plasman na EP i svaki kvalitetan igrač koji nam može u tome pomoći je i te kako dobrodošao - pojašnjava Ivan, koji se nada da će zadržati poziciju u početnoj postavi.
- Sve je na izborniku Ladiću, no ja ću dati sve od sebe da ga dobrim igrama uvjerim da mi je tamo i mjesto. U mom životu ništa nije išlo glatko ni lagano, pa tako ni poziv u reprezentaciju. Sad kad sam ga dobrim igrama zaslužio želim napraviti i korak dalje - samouvjeren je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hooper 04.11.2009.

    Belgijska nogometna liga se zove \"Jupiler league\"....Jupitera mi...tako je

Komentiraj...
Vidi sve komentare