To je to što me zanima!

Perišić ne želi grijati klupu, ali sad mu se otvara velika prilika

Ivan Perišić postigao je tek drugi gol u 2020. godini, a u cijeloj sezoni je samo četiri puta na travnjaku bio u svih 90 minuta. Kroz godinu ga je mučila ozljeda gležnja, ali i velika konkurencija u Bayernu
Vidi originalni članak

Ivan Perišić opet zabija! Hrvatski nogometaš zabio je u pobjedi (2-1) Bayerna nad Eintrachtom, a to mu je tek drugi gol u ovoj 2020. godini. Prvi je put precizan bio još 19. siječnja, Perišić je tada bio strijelac u gostujućoj pobjedi (4-0) Bavaraca kod Herthe.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Velika konkurencija (Coman, Müller, Gnabry, Coutinho) u njemačkom gigantu, ali i pokoja ozljeda gurnuli su ga u drugi plan kod Hansa-Dietera Flicka, no Perišić se ne miri s takvom ulogom. Bez obzira što je ove sezone tek u četiri navrata (a odigrao je 28 službenih utakmica) na travnjaku bio svih 90 minuta.

Sažetak utakmice Bayern - Eintracht i Perišićev gol možete pogledati OVDJE.

SJAJNI IVAN Perišić zabio poput Mandžukića! Bayern jedva do finala Kupa...

Hans-Dieter Flick morao je protiv Eintrachta posegnuti za ‘Perjom’, ponajprije zbog ozljeda Gnabryja i Coutinha, dvojca vrijednog čak 128 milijuna eura. I tandema koji je višegodišnjim ugovorom vezan za Bayern. Ivan Perišić i dalje je za Flicka samo ‘igrač s posudbe’, pa 55-godišnji trener Bavaraca logično više prilika daje ‘svojim igračima’. A Perišić to ipak nije, njegova sudbina ovoga ljeta (ostanak u Bayernu ili povratak u Inter) još nije poznata. 

Hrvatski nogometaš ipak ne odustaje, Perja se ne miri s ulogom ničije, pa ni Gnabryjeve pričuve, a kao što svi znamo njegova klasa je neosporna. Uostalom, bez nje ne bi stigao do Bayerna, ne bi bio niti jedan od glavnih aduta Zlatka Dalića u pohodu na svjetsko srebro.

OD SRPNJA Braco Salihamidžić u upravi Bayerna: Ostaje i dalje direktor

Ivan Perišić nastupio je u svih šest utakmica Bayerna poslije korone, a samo je dvaput (oba puta protiv Eintrachta, po jednom u Kupu i prvenstvu) utakmicu počinjao od prve minute. I u oba navrata teren napustio nakon malo više od sat vremena igre. U tih šest 'post-korona' susreta, hrvatski nogometaš skupio je tek 199 minuta. No, nastavi li Perišić zabijati, prilika i golova (na njegovom kontu) bit će još i više...

Serge Gnabry danas je jedan od ponajboljih igrača Bayerna, a polufinale Kupa je propustio zbog problema s leđima. Koji i nisu tako bezazlene prirode. Philippe Coutinho se muči s gležnjem, a Brazilac je ionako već na izlaznim vratima Bavaraca. I tu se sada Perišiću nudi velika prilika, pa i nova šansa za dokazivanje svom treneru. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Anti antifa 11.06.2020.

    Da jučer nije zabio onu vodeću golčinu, pitanje je kako bi utakmica završila.

  • mihic82 11.06.2020.

    Coutinho vezan ugovorom za Bayern?

  • čoviksjuga 11.06.2020.

    Poslije Šukera i Dudua najbolji strijelac u repki u odnosu na broj odigranih utakmica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare