To je to što me zanima!

Perišić otključao gol Crotonea, CroFiorentina osvojila tek bod

Inter se tek u samoj završnici iskalio nad fenjerašem Crotoneom (3-0) uz gol Ivana Perišića, dok je Fiorentina na domaćem terenu odigrala 1-1 sa Sampdorijom s trojicom Hrvata u prvih 11
Vidi originalni članak

"Fenjeraš" Crotone je držao "nulu" kod Intera do 83. minute, a onda je do kraja primio tri komada. "Nerazzurri" su na pogon hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića i Argentinca Maura Icardija slomili donedavnog drugoligaša za važnu pobjedu 3-0.

Perišić je otključao bravu borbenih gostiju u 84. minuti. Preciznim udarcem s desne strane šesnaesterca poslao je loptu u suprotni kut. Bio mu je to treći prvenstveni gol ove sezone. Nagradio je tako privremenog trenera Stefana Vecchija što ga je stavio u prvih 11.

Silna dominacija "nerazzurra" (ukupno 25 udaraca prema golu) došla je na naplatu u preostalom vremenu. Omraženi kapetan Mauro Icardi u 88. minuti iznudio je i realizirao penal za 2-0, a potom stavio točku na "i" u trećoj minuti sudačke nadoknade na ubacivanje Édera.

>>> Mandžo je prestigao Klasnića, lovi Bokšića! Top lista najboljih

Punu minutažu u pobjedi Intera dobio je i drugi hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, također odigravši vrlo dobru utakmicu. Crotone je ostao posljednji na ljestvici sa samo pet bodova, a milanski crno-plavi ovom su pobjedom napredovali na deveto mjesto sa 17 bodova.

Jednak broj bodova nakon nedjeljnog remija sa Sampdorijom u Firenci (1-1) ima i Fiorentina koja je imala svu trojicu Hrvata u prvoj postavi: Hrvoja MilićaMilana Badelja i Nikolu Kalinića.

"Viole" su povele osam minuta prije odlaska na odmor golom Federica Bernardeschija na asistenciju Josipa Iličića, a rezultat je poravnao Luis Muriel u 12. minuti nastavka. Milić je igrao do 87. minute i zaradio žuti karton, baš kao i Badelj koji je igru napustio u 71. minuti, a Kalinić je odigrao cijelu utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • tomicalomica 07.11.2016.

    Nane Bilić slijedeća stanica Inter Milan , zapamtite to ...kad frkne na kraju sezone u West Hamu

  • nikluk20 07.11.2016.

    perišić na desnoj strani.....svašta....

  • Mana29 06.11.2016.

    Prvi sažetak je strašan, 6 minuta pa samo perišičev gol, strašno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare