Obavijesti

Sport

Komentari 19

Perišić otključao gol Crotonea, CroFiorentina osvojila tek bod

Perišić otključao gol Crotonea, CroFiorentina osvojila tek bod
1

Inter se tek u samoj završnici iskalio nad fenjerašem Crotoneom (3-0) uz gol Ivana Perišića, dok je Fiorentina na domaćem terenu odigrala 1-1 sa Sampdorijom s trojicom Hrvata u prvih 11

VIDEO

"Fenjeraš" Crotone je držao "nulu" kod Intera do 83. minute, a onda je do kraja primio tri komada. "Nerazzurri" su na pogon hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića i Argentinca Maura Icardija slomili donedavnog drugoligaša za važnu pobjedu 3-0.

Perišić je otključao bravu borbenih gostiju u 84. minuti. Preciznim udarcem s desne strane šesnaesterca poslao je loptu u suprotni kut. Bio mu je to treći prvenstveni gol ove sezone. Nagradio je tako privremenog trenera Stefana Vecchija što ga je stavio u prvih 11.

Silna dominacija "nerazzurra" (ukupno 25 udaraca prema golu) došla je na naplatu u preostalom vremenu. Omraženi kapetan Mauro Icardi u 88. minuti iznudio je i realizirao penal za 2-0, a potom stavio točku na "i" u trećoj minuti sudačke nadoknade na ubacivanje Édera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

>>> Mandžo je prestigao Klasnića, lovi Bokšića! Top lista najboljih

Punu minutažu u pobjedi Intera dobio je i drugi hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, također odigravši vrlo dobru utakmicu. Crotone je ostao posljednji na ljestvici sa samo pet bodova, a milanski crno-plavi ovom su pobjedom napredovali na deveto mjesto sa 17 bodova.

Jednak broj bodova nakon nedjeljnog remija sa Sampdorijom u Firenci (1-1) ima i Fiorentina koja je imala svu trojicu Hrvata u prvoj postavi: Hrvoja MilićaMilana Badelja i Nikolu Kalinića.

"Viole" su povele osam minuta prije odlaska na odmor golom Federica Bernardeschija na asistenciju Josipa Iličića, a rezultat je poravnao Luis Muriel u 12. minuti nastavka. Milić je igrao do 87. minute i zaradio žuti karton, baš kao i Badelj koji je igru napustio u 71. minuti, a Kalinić je odigrao cijelu utakmicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića