To je to što me zanima!

Perišić poslao poruku Neymaru nakon što je zagrlio njegovog sina: Ovo mu puno znači...

Utučeni Neymar nije mogao obuzdati emocije nakon što je Hrvatska urušila njegove snove o osvajanju SP-a, a sin Ivana Perišića čestitao mu je nakon utakmice i time oduševio sve
Vidi originalni članak

Tijekom slavlja hrvatske nogometne reprezentacije nakon pobjede nad Brazilom, sin Ivana Perišića (33), 10-godišnji Leonardo, iskoristio je priliku kako bi pokazao poštovanje i čestitao najboljem brazilskom nogometašu, Neymaru (30).

Iako je zaštitar prvo signalizirao dječaku da se odmakne, Neymar je brzo shvatio njegove namjere i otišao u zagrljaj mališanu. Te su snimke obišle cijeli svijet, a Perišić je zahvalio brazilskoj zvijezdi na ponašanju u, za njega, veoma teškom trenutku.

- Obrigado Neymar, puno mu to znači -  zahvalio je Perišić Neymaru na Instagramu, a odlučio je i sam podijeliti dirljivu snimku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

LEO TJEŠIO BRAZILCA Redar zaustavio Perišićevog sina, Neymar ga pozvao k sebi

Hrvatska će u polufinalu SP-a u Katru igrati protiv Argentine, dok je Brazil ispao nakon raspucavanja penala i time ponovno ostao praznih ruku na najpopularnijem sportskom natjecanju na svijetu.

BRAZILAC SE OGLASIO Hrvatska izbacila Neymara: Psihički sam uništen. Sigurno je ovo poraz koji me najviše boli

Neymar je poraz opisao kao "najteži u svojoj karijeri", a još uvijek nije poznato hoće li nastaviti reprezentativnu karijeru. Perišić igra drugo polufinale s Hrvatskom, a maleni Leo će biti tu da ga podrži...

POGLEDAJTE VIDEO: 'MNOHI SU ME HTJELI SRUŠITI'

Idi na 24sata

Komentari 37

  • nottonightjosephine 12.12.2022.

    Grande Neymar!

  • PLAVOOKO_1 11.12.2022.

    to je dijete, onvje njegov idol...svaka cast.

  • Dobar, loš, zao 11.12.2022.

    Bolji je od Mesije pet puta. Nije zloban, a iz onog zloća iz očiju izbija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare