To je to što me zanima!

Petar Nenadić: Suci će biti za Hrvate u balkanskom klasiku

Gojun, Mandalinić i Vuković već su mi rekli što me čeka u Splitu. Dugo smo prijatelji pa se šalimo, rekao je najbolji srpski rukometaš Petar Nenadić koji s Hrvatima igra u berlinskom Füchseu
Vidi originalni članak

Svi na nas gledaju kao na autsajdere jer proteklih godina nismo imali značajnije uspjehe. Ali sve je moguće u sportu, pa i pobjeda protiv Hrvatske u Splitu, rekao je Petar Nenadić, koji u berlinskom Füchseu svlačionicu dijeli s Jakovom Gojunom, Stipom Mandalinićem i Dragom Vukovićem.

- Već su mi rekli što me čeka u Splitu. Sve je to normalno, dugo smo prijatelji i igramo zajedno pa se šalimo. Igramo balkanski klasik, dvorana će biti puna, atmosfera i suci na njihovoj strani. Kao i pritisak jer su domaćini, znamo svi kakve su prve utakmice. A baš njih mi odigramo dobro - dodao je Nenadić, koji je drugu godinu zaredom proglašen najboljim srpskim rukometašem.

REPORTAŽA S TRENINGA Lino kao Baltazar, igralište kao vojni poligon i Pero koji 'ubija'

Hrvatska otvara Euro protiv Srbije 12. siječnja.

Dvorana je rasprodana, a ulaznice na crno idu i do 2000 kuna. Srbi imaju dosta problema s ozljedama, otkazali su Strahinja Milić i Ilija Abutović, Rastko Stojković ide na operaciju koljena, a Momir Rnić slomio je nogu. 

RASPRODANO! Ludnica: Ulaznice u oglasu za otvaranje sa Srbijom i 2000 kn

Kauboji će u skupini A još igrati protiv Švedske i Islanda. Sve utakmice prvog kruga igrat ćemo  u splitskoj Spaladium Areni, a u drugom krugu naši rukometaši križaju se sa skupinom B u kojoj su Francuska, Bjelorusija, Norveška i Austrija. 

U skupini C igrat će Njemačka, Makedonija, Crna Gora i Slovenija, dok će u skupini D snage odmjeriti Španjolska, Danska, Češka i Mađarska.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cener91 30.12.2017.

    Hvala Bogu da hoće

  • 11 BILI 29.12.2017.

    Nenadicu sicas li se kako je hrvatska pokradena u srbiji? Ko tebe laserom ti njega Hansenom!

  • Arzancanin 29.12.2017.

    Malo se bojim te utakmice... Ne da od žele izgorimo odmah na prvoj utakmici 🇭🇷🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare