To je to što me zanima!

Peti poraz Cedevite za redom: Darušafaka slavila u Zagrebu

Košarkaši Cedevite izgubili su u Draženovu domu od turske Darušafake 77-83 u devetom kolu E skupine Top 16 Eurolige. Cedevita je posljednji put slavila 21. siječnja
Vidi originalni članak

U susretu devetog kola E skupine Top 16 faze Eurolige, košarkaši Cedevite su u KC Dražen Petrović izgubili od turske Darušafake 77-83 upisavši peti uzastopni poraz.

Cedevita je posljednju pobjedu ostvarila 21. siječnja kada je pobijedila Efes (84-80), a potom je izgubila od Fenerbahčea, Panathinaikosa, Crvene zvezde, Lokomotiva i sada od Darušafake. Turci su ovom pobjedom uzvratili hrvatskom sastavu za poraz u Istanbulu gdje su Zagrečani slavili 79-72.

Darušafaka je slabije ušla u Top 16, ali je u zadnja četiri kola dobila tri utakmice, dok Cedevita nikako da izađe iz rezultatske krize. Cedevita i Darušafaka su zagrebački ogled dočekale s istim omjerom (2-5), a novim porazom zagrebački sastav je pao na posljednje mjesto u skupini.

Goste su do pobjede predvodili Marcus Slaughter sa 17, Manuchar Markoišvili sa 16 koševa, te Reggie Redding sa 10 koševa, dok su kod Cedevite najefikasniji bili Jacob Pullen sa 26 koševa, Miro Bilan sa 13 koševa i šest skokova, te Nemanja Gordić sa 11 koševa. Marko Arapović je dodao osam koševa i devet skokova.

U idućem kolu Cedevita 10. ožujka dočekuje Unicaju.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 2

  • Judita👥 04.03.2016.

    otkada je otišao Jusuf draža mi Cedevita heh

  • tejmatebra 03.03.2016.

    kako su odigrala dva fejkera, šetač i "beli"? vidim, gordo se potrudio do dvije znamenke doć sad kad se radi o nesrbima

Komentiraj...
Vidi sve komentare