To je to što me zanima!

Petković: Ne vjerujem da bih reagirao drugačije od Marka. A transfer? Sve u svoje vrijeme...

Konkretno vam mogu reći da nije ništa dogovoreno, sve u svoje vrijeme. Trenutačno sam u kontaktu sa Zlatkom Dalićem, a ne s Bjelicom, objasnio je Bruno
Vidi originalni članak

Marko i ja smo dobri već duže vrijeme, naravno da jedan takav igrač fali. Ispričalo se sa svih strana što se dogodilo, pokušajmo to ostaviti sve iza sebe za dobrobit Marka, nas, sjevera i juga, navijača i ne navijača, pokušajmo gledati prema naprijed, objasnio je hrvatski reprezentativac Bruno Petković (28) na konferenciji za novinare ususret završnom turniru Lige nacija.

NEMA GA U RIJECI Uoči Nizozemske oslabljen je i stožer: Dalić sa samo trojicom napadača, a ostao i bez Mandže

Hrvatska će u polufinalu u srijedu igrati protiv domaćina Nizozemske, ali s njima neće biti spomenuti Marko Livaja (29) koji je nakon incidenta na prvom treningu napustio tabor 'vatrenih' i objasnio da ne želi biti na teret momčadi koja treba mir u ovakvoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatko Dalić o odlasku Livaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne vjerujem da bi moja reakcija bilo mnogo drugačija, da kažem osobi koja se tako ponaša da napusti tribine. U nekim trenucima ti se nakupi i u nogometu, kao i u svim poslovima, ima nepravde i nekad ti se nakupi pa doneseš odluku koju misliš da je ispravna za tebe. To moramo podržati jer je Marko jedan od bitnih igrača reprezentacije i sigurno ga očekujemo u budućnosti - zaključio je tu priču Petković.

A izbornik Zlatko Dalić ostao je na tri napadača - uz Brunu tu su Petar Musa (25) i Andrej Kramarić (31), a vjerojatno će svi dobiti priliku zaigrati, samo je pitanje tko će biti u udarnoj postavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svaki igrač se nada igrati u prvih 11, ali to nije na nama. Izbornik odlučuje, na nama je da treniramo i radimo i poštujemo odluku izbornika, započeo je Petar Musa, a s njim se složio i stariji mu kolega Petković.

Ove sezone Bruno i Petar nisu igrali u punoj minutaži, jedan zbog ozljede, drugi zbog odluke trenera, ali pred sam kraj sezone su uhvatili dobar ritam.

- Sretan sam što smo ostvarili cilj kluba, osvojili smo prvenstvo nakon četiri godine. Možda nisam igrao toliko minuta koliko sam želio, ali pomagao sam momčadi u svakoj utakmici i vidjet ćemo kako će se odraziti na reprezentaciju - prokomentirao je Musa stanje u portugalskoj Benfici, dok se Petković nadovezao:

- Nakon dvije ozljede sam zadovoljan formom. Drago mi je da sam se s obzirom na minutažu uspio dovesti na optimalno stanje da mogu pomoći reprezentaciji. 

Petković nije želio komentirati transfer

Napadača Dinama povezuje se s odlaskom u turski Trabzonspor, a turski su mediji napisali kako je to sve već 'gotova stvar'.

- Tu smo da komentiramo reprezentaciju prije svega. Konkretno vam mogu reći da nije ništa dogovoreno, sve u svoje vrijeme. Trenutačno sam u kontaktu sa Zlatkom Dalićem, a ne s Nenadom Bjelicom - nasmijao se Bruno.

IZBORNIK OTKRIO NOVE DETALJE Dalić: Nagovarao sam Livaju da ostane. Sve ovo što se događa nakon toga je jedna velika igra

Sad im slijedi detaljna analiza igre nizozemske reprezentacije, a polufinalna je utakmica na rasporedu u srijedu, 14. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta u Rotterdamu.

- Čeka nas drugačija utakmica, napreskokce sam ih gledao protiv Francuske. Čeka nas drugačije okruženje jer oni igraju doma, igra se final four i mislim da očekujem totalno drugačiju Nizozemsku, ali i Hrvatsku koja će biti spremna odgovoriti. Ne bih izdvajao pojedince, možda je njima čak i bio neuspjeh četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Očekivalo se više, ali naletjeli su na Argentinu - zaključio je Petković.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • pipolino 09.06.2023.

    Svaka čast Petku.Štiti svojeg suigrača, makar mu je i suparnik.Takvo što niste, niti čete doživjeti od Livaje ili bilo kojeg drugog igrača Hajduka. Jer, kada oni kažu nešto pozitivno o igraču Dinama ili Rijeke, nađu se na nišanu svojih "navijača" i doživljavaju gore stvari od onoga što je Livaja doživio u Rijeci.

  • Kegla💪🏻 09.06.2023.

    Ti si jos nebitniji od livaje pa tebe nitko ne vrijeda jer ni ne primjere da si na terenu

  • MA1007_1 08.06.2023.

    Petkovic je gospodin , kažu odlican matematičar , njega ne mogu ni zamisliti da urla na zvučnik , vrijeđa , prijeti batinama , pa prema tome teško da bi se i netko njemu obracao kao prema Livaju . Osobno mislim da je Livaja dobar nogometaš , ali ponašanje mu je užasno i pri tome ne mislim na ovaj slucaj sa Šibenikom , tu ga je možda uzela euforija .... generalno cijelu sezonu je bahat i bezobrazan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare