Obavijesti

Sport

Komentari 248

Petković: Ne vjerujem da bih reagirao drugačije od Marka. A transfer? Sve u svoje vrijeme...

Petković: Ne vjerujem da bih reagirao drugačije od Marka. A transfer? Sve u svoje vrijeme...

Konkretno vam mogu reći da nije ništa dogovoreno, sve u svoje vrijeme. Trenutačno sam u kontaktu sa Zlatkom Dalićem, a ne s Bjelicom, objasnio je Bruno

VIDEO

Marko i ja smo dobri već duže vrijeme, naravno da jedan takav igrač fali. Ispričalo se sa svih strana što se dogodilo, pokušajmo to ostaviti sve iza sebe za dobrobit Marka, nas, sjevera i juga, navijača i ne navijača, pokušajmo gledati prema naprijed, objasnio je hrvatski reprezentativac Bruno Petković (28) na konferenciji za novinare ususret završnom turniru Lige nacija.

Uoči Nizozemske oslabljen je i stožer: Dalić sa samo trojicom napadača, a ostao i bez Mandže
Uoči Nizozemske oslabljen je i stožer: Dalić sa samo trojicom napadača, a ostao i bez Mandže

Hrvatska će u polufinalu u srijedu igrati protiv domaćina Nizozemske, ali s njima neće biti spomenuti Marko Livaja (29) koji je nakon incidenta na prvom treningu napustio tabor 'vatrenih' i objasnio da ne želi biti na teret momčadi koja treba mir u ovakvoj situaciji.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatko Dalić o odlasku Livaje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Zaltko Dalić o odlasku Livaje 01:31

- Ne vjerujem da bi moja reakcija bilo mnogo drugačija, da kažem osobi koja se tako ponaša da napusti tribine. U nekim trenucima ti se nakupi i u nogometu, kao i u svim poslovima, ima nepravde i nekad ti se nakupi pa doneseš odluku koju misliš da je ispravna za tebe. To moramo podržati jer je Marko jedan od bitnih igrača reprezentacije i sigurno ga očekujemo u budućnosti - zaključio je tu priču Petković.

A izbornik Zlatko Dalić ostao je na tri napadača - uz Brunu tu su Petar Musa (25) i Andrej Kramarić (31), a vjerojatno će svi dobiti priliku zaigrati, samo je pitanje tko će biti u udarnoj postavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svaki igrač se nada igrati u prvih 11, ali to nije na nama. Izbornik odlučuje, na nama je da treniramo i radimo i poštujemo odluku izbornika, započeo je Petar Musa, a s njim se složio i stariji mu kolega Petković.

Rijeka: Petar Musa i Bruno Petković na konferenciji za medije Hrvatske nogometne reprezentacije

Ove sezone Bruno i Petar nisu igrali u punoj minutaži, jedan zbog ozljede, drugi zbog odluke trenera, ali pred sam kraj sezone su uhvatili dobar ritam.

- Sretan sam što smo ostvarili cilj kluba, osvojili smo prvenstvo nakon četiri godine. Možda nisam igrao toliko minuta koliko sam želio, ali pomagao sam momčadi u svakoj utakmici i vidjet ćemo kako će se odraziti na reprezentaciju - prokomentirao je Musa stanje u portugalskoj Benfici, dok se Petković nadovezao:

- Nakon dvije ozljede sam zadovoljan formom. Drago mi je da sam se s obzirom na minutažu uspio dovesti na optimalno stanje da mogu pomoći reprezentaciji. 

Petković nije želio komentirati transfer

Napadača Dinama povezuje se s odlaskom u turski Trabzonspor, a turski su mediji napisali kako je to sve već 'gotova stvar'.

- Tu smo da komentiramo reprezentaciju prije svega. Konkretno vam mogu reći da nije ništa dogovoreno, sve u svoje vrijeme. Trenutačno sam u kontaktu sa Zlatkom Dalićem, a ne s Nenadom Bjelicom - nasmijao se Bruno.

Dalić: Nagovarao sam Livaju da ostane. Sve ovo što se događa nakon toga je jedna velika igra
Dalić: Nagovarao sam Livaju da ostane. Sve ovo što se događa nakon toga je jedna velika igra

Sad im slijedi detaljna analiza igre nizozemske reprezentacije, a polufinalna je utakmica na rasporedu u srijedu, 14. lipnja, s početkom u 20 sati i 45 minuta u Rotterdamu.

- Čeka nas drugačija utakmica, napreskokce sam ih gledao protiv Francuske. Čeka nas drugačije okruženje jer oni igraju doma, igra se final four i mislim da očekujem totalno drugačiju Nizozemsku, ali i Hrvatsku koja će biti spremna odgovoriti. Ne bih izdvajao pojedince, možda je njima čak i bio neuspjeh četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Očekivalo se više, ali naletjeli su na Argentinu - zaključio je Petković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića