Obavijesti

Sport

Komentari 65

Uoči Nizozemske oslabljen je i stožer: Dalić sa samo trojicom napadača, a ostao i bez Mandže

Uoči Nizozemske oslabljen je i stožer: Dalić sa samo trojicom napadača, a ostao i bez Mandže
3

Nema Livaje, tu su samo trojica napadača, ostao je i bez one pozitivne atmosfere koja krasi "vatrene" od Rusije. A ostao je i bez čovjeka koji je nerijetko donosio pozitivnu atmosferu

Na tribinama je oko terena bilo tisuću navijača, domaćin je, Krašić, slavio 50. rođendan, a u goste je došla momčad koja bi prije 10-15 godina mogla konkurirati i za svjetsko prvenstvo. Trojica koja su i osvojila medalju na SP-u.

Selekcija veterana HNS-a okupila se za feštu u Krašiću u vrlo jakom sastavu, u pobjedi 6-1 Ivica Olić i Tomo Šokota zabili su po dva gola, a Ante Tomić i Jerko Leko po jedan (za domaćina je pogodio Mario Pavlić), momčad je vodio Zorislav Srebrić, a igrali su i Živković, Bišćan, Silvio Marić, Jurčić, Vukojević... i Mario Mandžukić.

Pokretanje videa ...

Bilo je to u nedjelju, a u ponedjeljak su se okupili "vatreni" i u Rijeci počeli akciju čiji je krajnji cilj osvajanje Lige nacija.

No, dok su igrači uobičajeno 'kapali' i tijekom utorka, pa i srijede, a finalist Lige prvaka Brozović doći će tek u nedjelju ili ponedjeljak, stožer je od prve minute oslabljen. Mandžukić se nakon te 'revijalke' u Krašiću nije pojavio u Dalićevom stožeru.

Rijeka: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije

Razlog je, doznaju Sportske novosti, što mu je na toj utakmici puknuo mišić, zadnja loža je stradala toliko da Mandžo jedva može stajati. A o inače uobičajenom sudjelovanju na treninzima i pokazivanju nekih vježbi ne smije ni pomisliti.

S igračima tako, uz Dalića, rade Ćorluka, Olić i Mrmić, dok je Ladić u misiji skautiranja suparnika u kvalifikacijama za Euro 2024.

Eto, ostao je tako Dalić bez Livaje, samo s trojicom napadača, od kojih jedino Petar Musa doista voli to igrati i pruža najbolje partije kao prava špica, dok su Kramariću i Petkoviću draže uloge druge, povučene, 'lutajuće' špice. Ostao je i bez one pozitivne atmosfere koja krasi "vatrene" od Rusije. A ostao je i bez čovjeka koji je nerijetko donosio pozitivnu atmosferu.

KATAR 2022 - Igrači u razgledavanju stadiona uoči utakmice Hrvatske i Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva

Ako se zaliječi, Mandžo bi se mogao priključiti u Nizozemskoj.