To je to što me zanima!

Petković: Ovacije meni? Ovo je bilo iznad Dinama i Hajduka

Bitno da zabijam iako mi nedostaju golovi kao što je bio moj drugi kada sam u petercu i čekam pogrešku protivnika. Takvih trebam više, rekao je Bruno Petković nakon dva gola Mađarskoj
Vidi originalni članak

Svi koji ga prate, znaju da igranje i zabijanje petom nije nepoznanica u njegovom opusu, a sada se na Poljudu isplatila na najbolji mogući način. Druga mađarska pogreška pomogla je kako bi Ante Rebić istrčao po lijevoj strani nakon što je presjekao loptu Lovrencsicsu i ubacio u kazneni prostor gdje je Petković petom bez pardona loptu zavukao iza Gulacsija i cijelu gostujuću obranu ostavio u šoku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kolokvijalno bismo mogli reći - "šmekerski potez". Naklonio mu se cijeli Poljud, a na najjasniju reakciju imao je Ivica Olić koji je rukom gestikulirao koliko je ova majstorija "opekla" mađarsku reprezentaciju. Bio je to Petkov prvi gol, a na drugom se zahvalio Tamasu Kadaru.

ZLATKO DALIĆ 'Moja misija je bila Hrvatska u Splitu i ovo nije zadnji put...'

- Ma odličan je osjećaj, dobili smo tri bitna boda i sada će nam biti puno lakše u Walesu, a onda i protiv Slovačke - rekao je Dinamov napadač nakon pobjede 3-0.

Inače zabijate škaricama, sada petom?

- Bitno da zabijam iako mi nedostaju golovi kao što je bio moj drugi kada sam u petercu i čekam pogrešku protivnika. Takvih trebam više.

I vi ste dobili ovacije na Poljudu.

'LOŠA OBRANA MAĐARA' Mađarski mediji: Poluvrijeme iz noćne more, sve zbog grešaka

- Ovo je bila utakmica koja je iznad klubova, ovo je reprezentacija i svaki bi Hrvat trebao biti ponosan. Svaka čast ljudima.

Velšani?

- Nismo ih još analizirali, ali sjećam ih se iz Osijeka - završio je Petko.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • KristijanCro 12.10.2019.

    Bruno je rođeni metkovčanin s juga...i nema razloga da mu Split ne skandira iako je igrač Dinama. Kad igra repka svi smo Hrvatska,nismo ni torcida ni bbb ni kohorta ni armada

  • Pričam4jezika 11.10.2019.

    Na utakmici su većinom bili navijači koji nisu iz Splita i Dalmacije što bi značilo da bi svima (pogotovo u Hrvatskoj) trebao novi stadion koji ima atletsku stazu i 20k kapacitet osim naravno Dinama koji bi trebao imati 40 000 (računam da bi došlo 38 000 ljudi) i Hajduka (koji samo trebaju obnovu i renovaciju).

  • Vlatko-VlajaPetrušić 11.10.2019.

    Majstor

Komentiraj...
Vidi sve komentare