To je to što me zanima!

Petković bi mogao igrati protiv Turske! Jakirović: Nadam se da će biti pametniji i preskočiti to

Napravit će magnet, vjerujem da neće biti smetnje. Volio bih da to preskoči, vidjeli smo u derbiju, postojalo je tada 15-20 posto mogućnosti da obnovi ozljedu, to se i dogodilo, rekao je Dinamov trener
Vidi originalni članak

Jedan po jedan otpadali su Luka Ivanušec, Ivan Perišić, Bruno Petković pa Andrej Kramarić zbog ozljede, kao i još ranije Mislav Oršić, a Marko Livaja se naprasno oprostio od reprezentacije dan prije okupljanja pa je situacija za Zlatka Dalića za predstojeće utakmice Hrvatske protiv Turske i Walesa što se napada tiče bila jako tanka. No u nedjelju je ipak stigla i jedna dobra vijest.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petković, koji je prošle nedjelje protiv Hajduka obnovio ozljedu zadnje lože i izašao u prvom poluvremenu, mogao bi biti spreman. Prognozirali su iz Dinama tri tjedna pauze, u međuvremenu se pojavila informacija da je išao na oporavak kod beogradske nadriliječnice Marijane Kovačević. Kako god, Petko se oporavlja puno bolje od očekivanog.

Potvrdio je to i trener "modrih" Sergej Jakirović nakon pobjede nad Istrom na Maksimiru 3-0.

- Bruno je bolje, sutra se javlja u reprezentaciju, napravit će magnetsku rezonanciju, vjerujem da neće biti smetnje. Volio bih da to preskoči, vidjeli smo u derbiju, postojalo je tada 15-20 posto mogućnosti da obnovi ozljedu, to se i dogodilo - rekao je trener Dinama.

Hrvatska dočekuje Tursku u četvrtak na novoj Opus Areni, u nedjelju gostuje kod Walesa. Jakirović bi ipak volio da ne riskira pogoršanje ozljede.

- Ako nije 100 posto spreman, nadam se da će biti pametniji te da neće igrati - dodao je Jakirović.

Kako doznajemo, Petković bi doista mogao zaigrati već u četvrtak, a o svemu će prelomiti liječnička služba reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kicovz 09.10.2023.

    po meni je reprezentacija iznad klubove, iako je u stanje igrati na 100posto onda neka igra! ako nam je petko potreban za hnl, onda imamo dublje probleme

  • PlaviKAJ 09.10.2023.

    Petko trebal si odbit poziv pa nek masnokosi igra bez HNL igrača koje tolko podcjenuje,a ti i Orša ste mu donjeli medalje svojim golovima.

  • Antidalmos...... 08.10.2023.

    Samo ti odhdbi dalica,iovak pljuje po tvojoj igri...vrijeme je da dalic dobije otkaz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare