To je to što me zanima!

Petković se oglasio nakon finala i promašenog penala: Svi ćemo shvatiti da je ovo veliki uspjeh

Nadao sam se drugačijem ishodu, ali bez obzira koliko razmišljao o tome neće se promijeniti. Hvala ljudima na porukama potpore ne samo nakon polufinala nego i sada. Iznad svih HRVATSKA, napisao je Bruno
Vidi originalni članak

Bruno Petković (28) prošle je sezone zabio pet, a promašio jedan penal u dresu Dinama, a u dresu hrvatske nogometne reprezentacije nažalost nije uspio zabiti šesti penal u raspucavanju finala Lige nacija u kojem je Hrvatska izgubila od Španjolske (5-4). 

POGLEDAJTE VIDEO Petković odbrusio novinarki: Daj pitajte me za intervju, budite pristojni. Neću vam dati

- Nadao sam se drugačijem ishodu, ali bez obzira koliko razmišljao o tome neće se promijeniti. Ponosan na ekipu i s odmakom mislim da ćemo svi uključujući i mene shvatit da je i ovo veliki uspjeh. Hvala ljudima na porukama potpore ne samo nakon polufinala nego i sada. Iznad svih HRVATSKA  - napisao je napadač Dinama. 

Bruno je pucao dobro i jako u desnu stranu gola španjolskog reprezentativca Unaija Simona (26), ali čuvar mreže Athletic Bilbaa bio je očito jako dobro informiran te mu je vrhunski uletio u šut i obranio. Pred Brunom je sad malo odmora, a onda će se priključiti 'modrima' koji su počeli s pripremama za nadolazeću sezonu HNL-a.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 21.06.2023.

    Bruno glavu gore dobro si pucal,a ovi kaj pričaju o trčanju ne kuže nogomet.

  • Demetra 💙 ⚜ 20.06.2023.

    Petko nije promašio penal, nego je Unai branio!

  • mrTrobec 20.06.2023.

    naročito za tebe,postao si zvijezda

Komentiraj...
Vidi sve komentare