To je to što me zanima!

Petorica zagrebaša ostala bez prtljage u Frankfurtu: 'Nadamo se da je to kraj naših muka...'

Rukometaše hrvatskog prvaka zadesila je nova nevolja na novom putu za Porto. Ipak, znatno blaža nego prošli put...
Vidi originalni članak

PPD Zagreb u nedjelju od 18.45 gostuje kod Porta u 11. kolu Lige prvaka, utakmici koja je prvotno trebala biti odigrana prošlog četvrtka, no odgođena je jer zagrebaši nisu mogli doći na vrijeme u Portugal.

Zbog otkazanog leta, rukometaši hrvatskog prvaka proveli su dva dana na frankfurtskom aerodromu i na putu, a nova nevolja zadesila ih je na novom puta za Porto. Ipak, znatno blaža nego prošli put...

Naime, petorici igrača nestala je prtljaga po dolasku u Frankfurt.

- Iz Lufthanse su nam rekli da bi u subotu prijepodne trebala stići u Porto. No, snaći ćemo se za trening i nadamo se da je to kraj naših muka s putovanjem u Porto - rekao nam je glasnogovornik kluba Goran Roknić.

UZEO RUMUNJSKO DRŽAVLJANSTVO Kakav top ima u ruci: Hrvatski Hansen utrpao devet golova, a reprezentaciji nije bio dobar LIGA PRVAKA Nijemci su klasa i brzina više: Zagreb izgubio zadnju utakmicu u Areni i sada čeka rasplet...

Zagrebaši su, podsjetimo, prije dva dana kod kuće izgubili od Magdeburga, slijedi utakmica s Portom, a sljedeće srijede u posljednjem kolu natjecanja po skupinama gostuju kod danskog Gudmea.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • David1Prometheus 25.02.2023.

    Ak ne pobjede Porto bolje da se ni ne vracaju u zg

  • 24.02.2023.

    neznan uopce sta idu igdi imaju 3 pobjede u 20 godina ko i slinamo 4

  • MaradonaNapoli 24.02.2023.

    Nije uopce cudo da se radi o lufthansi

Komentiraj...
Vidi sve komentare