To je to što me zanima!

Petrić će napustiti Fulham: 'U napadu prednost Berbatovu'

Ako želi igrati siguran sam da neće ostati ovdje. Moj prvi izbor u napadu su Berbatov i Ruiz, rekao je Jol o Petriću. Mladen je u 22 utakmice zabio 5 golova
Vidi originalni članak

Iako ljetni prijelazni rok još nije počeo gotovo je sigurno da će Mladen Petrić krajem sezone napustiti Fulham. Hrvatski reprezentativac nije se previše naigrao u Premiershipu ove sezone, a kako stvari stoje u budućnosti ne bi dobio pravu priliku u londonskom klubu jer menadžer Martin Jol prednost u napadu daje Dimitru Berbatovu i Bryanu Ruizu što je i sam potvrdio.

- Petrić je taj koji mora odlučiti jer dok god jer Berbatov tu teško da će dobiti pravu priliku za igru - rekao je Jol i dodao:

- Rekao je da mora više igrati što i svi kažu. Ako želi igrati siguran sam da neće ostati ovdje. Moj prvi izbor u napadu su Berbatov i Ruiz.

Petrić je od dolaska iz HSV-a početkom ove sezone odigrao 22 utakmice, ali samo je devet puta krenuo u prvoj postavi te je ukupno zabio 5 golova.

Jedina šansa za Petrića je mogući odlazak Berbatova, čiji agent je priznao kontakt oko transfera s ruskim Zenitom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kristofor_kolumbo 04.05.2013.

    Bolji je Petrić od tog Ruiza samo da mu daju veću priliku. Jool ga je i doveo da mu bude napadač, a sad ga drži na klupi. Bolje nek se vrati u Bundesligu ili nek ode u Basel, tamo je uvijek dobrodošao.

  • pandora22 04.05.2013.

    Ne razumijem malo koji igrač kada ode igrati van uspije. Sezonu dvije je dobar, a onda se izgubi u sivilu prosječnosti.

  • koprc 04.05.2013.

    mamiću kreni pšo njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare