To je to što me zanima!

Petrić ipak teže ozlijeđen, pauzira i do dva mjeseca

Ozljeda gležnja desne noge Mladena Petrića ipak je teže prirode. Pokazala je to jutros magnetska rezonanca, a Mladena čeka pauza do 8 tjedana
Vidi originalni članak

Hrvatski napadač u dresu HSV-a Mladen Petrić na žalost je teže ozlijedio gležanj desne noge. Pokazala je to jutrošnja magnetska rezonanca, a prema prvim predviđanjima čeka ga pauza i do osam tjedana. Mladen se ozlijedio u 63. minuti posljednje prvenstvene utakmice njegovog HSV-a i Herthe. Napadač HSV-a zbog težine ozljede neće doći niti na skorašnje okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije za utakmicu s Kazahstanom u Astani. Mladen je u planovima Slavena Bilića u prvih jedanaest trebao zamijeniti ozlijeđenog Eduarda da Silvu i biti partner Oliću.
Magnetska rezonanca pokazala je da je riječ o ozlijedi retinaculuma (vezivo koje drži tetivu mišića) peronealnog mišića. Liječnik nogometne reprezentacije Jurica Rakić od sinoć je u kontaktima s liječničkom službom kluba iz Hamburga te je procijenio da bi se Petrić mogao na teren vratiti za dva mjeseca.
- Bude li operiran odmah, na teren bi se mogao vratiti nakon osam tjedana. No postoji mogućnost i neoperativnog pristupa jer to njegovo vezivno tkivo nije u potpunosti prekinuto. Ipak, više detalja znat ćemo u sljedećih nekoliko dana - rekao je Rakić, a prenosi HNS. Kako bilo, Mladena nema za najvažniju utakmicu kvalifikacija pa se Slaven Bilić nalazi u velikim problemima sa slaganjem napada reprezentacije. Olić je spreman, a u prvoj bi postavi bi uz njega mogao startati  Marijo Mandžukić ili Ivan Klasnić, koji u posljednje vrijeme i ne igra često u Boltonu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Superman 06.10.2009.

    HRVATSKA,HRVATSKA,HRVATSKA!!!!!!!!!

  • tahuti 05.10.2009.

    u ovakovom sastavu - biti će jbn.

  • hrvoje123456 05.10.2009.

    WTF ??? pa sanjam li ja li ??? nema dudua nema petrica , bit ce tesko , koliko se god kazakstan cinio kao neozbiljan protivnik morat cemo dati sve od sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare