To je to što me zanima!

Petrić je poručio čelnicima HSV-a: Neka Moniz ostane

Ricardo je odradio u ovih nekoliko dana odličan posao. Da se mene pita, odmah bih mu ponudio ugovor za sljedeću sezonu, kaže Mladen Petrić
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić poručio je nakon dvoboja 33. bundesligaškog kola protiv Nürnberga poslodavcima da ne bi bilo loše zadržati Ricarda Moniza (45) na mjestu prvog trenera. HSV je pred svojom publikom slavio 4-0 pobjedu uz dva nova lijepa Petrićeva gola, a nizozemski je trener s privremenim ugovorom ostvario svoju prvu pobjedu u drugom nastupu na klupi nakon što je u ponedjeljak zamijenio Bruna Labbadiju, kojemu je dotad bio pomoćnik.
- Ricardo je odradio u ovih nekoliko dana odličan posao. Svi mogu jasno vidjeti za što je sposoban i provjeriti njegove vrhunske reference. Da se mene pita, odmah bih mu ponudio ugovor za sljedeću sezonu i zadržao ga na klupi, a siguran sam da na taj način razmišljaju i mnogi moji suigrači. Istina je, međutim, da odluka o tome nije na nama - kazao je Petrić, koji Moniza poznaje više od deset godina s obzirom na to da su zajedno surađivali još u Grasshoppersu krajem devedesetih godina prošlog stoljeća.
- To je vrlo lijep komliment. Hvala Mladenu. Naravno, imam sam svoje planove i ambicije, no o tome sad nema koristi raspravljati. Još sam uvijek u dan-za-danom situaciji - komentirao je Moniz, dok je direktor kluba Bernd Hoffmann rekao:
- Raspravu o novom treneru vodit ćemo kad sezona završi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gandalf_1 02.05.2010.

    možda bi i bilo u redu.ipak ih on poznaje duže vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare