To je to što me zanima!

Pilepićeva trica sekundu i pol prije kraja za slavlje Cedevite

Cedevita je pobijedila španjolsku Zaragozu 83-80 u Draženovu domu u Eurokupu. Pilepić je zabio 23 koša uz pet trica, uključujući i onu 1,5 sekundi prije kraja...
Vidi originalni članak

Nakon ispadanja iz Eurolige, košarkaši Cedevite europski put nastavili su u Eurokupu. Momčad Jasmina Repeše u Zagrebu je pobijedila španjolsku Zaragozu 83-80. Junak je bio Fran Pilepić koji je zabio tricu sekundu i pol prije kraja utakmice.

- Zaista jako bitna pobjeda, pogotovo za samopouzdanje, iako će svaka biti bitna u skupini u kojoj se igra samo šest kola. U prvom poluvremenu nismo bili na visini zadatka, a gubili smo samo poenom razlike. U drugom smo riješili problem Jelovca, a mene je krenuo šut - rekao je Cedevitin junak Fran Pilepić i dodao:

- Već sam bio pogodio tri ili četiri trice zaredom pa sam imao samopouzdanja. Bio je predivan osjećaj kad je ušla - kazao je Pilepić.

Igor Kralj/PIXSELL

Zaragoza je bolje otvorila utakmicu u Draženovom domu pred oko 1000 navijača. Nakon prve četvrtine imali su pet koševa prednosti (16-21). Na poluvremenu je bilo 38-37 za Zaragozu. Cedevita je zaigrala bolju obranu, a Pilepić je bio nezaustavljiv za goste. Zabio je na kraju 24 koša od čega je bilo pet trica. 

Marko Prpić/PIXSELL

Miro Bilan zabio je 12 koševa i imao je pet skokova. Nakon Zaragoze, Cedevitu u Eurokupu čekaju okršaji protiv Virtus Rome i Crvenog oktobra iz Volgograda. Prvo je na redu gostovanje u Volgogradu 14. siječnja

Eurokup:

  • Cedevita - Zaragoza 83-80
Idi na 24sata

Komentari 10

  • humscro 07.01.2015.

    Ukićev šut u zadnje dvije utakmice:2/21.A on je Repeši vođa na terenu.Sva sreća pa je Pilepić preuzeo danas stvari u svoje ruke,samoinicijativno ja bih rekao.

  • mesuney 07.01.2015.

    Svaka cast na ovoj pobjedi, najveca pobjeda ove sezone, ne zbog sam pobjede, nego zbog nevjerojatnog suta Zaragoze za 3, zbog dvije trice koje su vec vani bile,dok su Cedeviti curile van i zbog ovog Jelovca koji je odigrao utakmicu zivota, nikada ga sut tako nije isao, dok naprimjer Pilepicu to nije prva takva utakmica i za njega je cudno kada odigra ko protiv Partizana, jos je Gordic odigrao kao i Ukic najgoru utalmicu u Cedeviti, zato je ovo velika pobjeda, jos kada se Barac prikljuci, bit ce to odlicno, jer Bilan ce napokon imati pravu zamjenu

  • speedy23 07.01.2015.

    Naučit će Jasko da mu trebaš više nego igraš

Komentiraj...
Vidi sve komentare