To je to što me zanima!

Pippenova bivša u klinču sa 17 godina mlađim sinom Jordana

Larsa Pippen uživala je u zagrljaju na plaži u Miamiju s 31-godišnjim Marcusom Jordanom, sinom nekadašnjeg suigrača njenog bivšeg muža
Vidi originalni članak

Scottie Pippen (57) i Michael Jordan (59) bili su suigrači u legendarnoj generaciji Chicago Bullsa koja je harala NBA ligom, a sad je Pippenova bivša supruga bacila oko na Jordanova sina. Ljubav više i ne kriju.

Larsa Pippen (48) i Marcus Jordan (31) uživali su u suncu na South Beachu u Miamiju i izmjenjivali nježnosti. Larsa je pritom nosila uski crni bikini, a Marcus crne hlačice i kapu brenda Jordan.

- Mi smo samo prijatelji - tvrdila je nedavno Larsa koja se sa 17 godina mlađim muškarcem mazila ispod suncobrana i otkrila da se tu ipak krije nešto više.

Nagovijestila je to i u rujnu kad mu je na jednom koncertu u New Yorku u rujnu ljubila vrat.

Larsa Pippen bila je u braku sa Scottiejem 23 godine, imaju četvero djece, a sad je okrenula novu stranicu. Kako piše TMZ, ona i Marcus u romantičnoj su vezi oko mjesec dana i uživaju na Floridi.

Larsa Pippen očito se vodi onom "mlađe je slađe". Prije nekoliko je mjeseci bila u vezi s košarkašem Minnesote Malikom Beasleyjem (25) koji je zbog toga iz kuće izbacio suprugu i dijete. Ranije je imala aferu i s centrom Bostona Tristanom Thompsonom (31).

Marcus nije dosegao te visine iako se bavio košarkom igrajući za sveučilište UCF (Središnja Florida). Diplomirao je 2013. studij menadžmenta ugostiteljstva. Osim njega, Michael je u braku s Juanitom Vanoy dobio još jednog sina Jeffreya (33) i kći Jasmine. Razvodili su se 2002. pa 2006., a Juaniti je pripalo 168 milijuna dolara zajedničke imovine.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • josip m 16.11.2022.

    Ova se udara ko opcinski pecat,tak i treba dok je jos mlada!😉😂

  • dadooštri 15.11.2022.

    Mora se priznat da je opasna

  • mele1111 15.11.2022.

    Kojja milfara dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare