To je to što me zanima!

Pirlo na ispitu: Tudor možda već za vikend preuzme klupu Juvea

Remi protiv Fiorentine (1-1) i poraz od Atalante (3-1) mogli bi za trenera Juventusa Andreu Pirla imati posljedice ako nastavi u istom tonu, a mediji iz Italije tvrde da tad na njegovo mjesto uskače Igor Tudor
Vidi originalni članak

Igor Tudor još uvijek je pomoćni trener Andrei Pirlu u Juventusu, a bit će to i na nadolazećoj utakmici protiv Udinesea. No, kako tvrdi talijanska La Stampa, bivši klub bi Tudoru mogao donijeti mjesto privremenog trenera 'stare dame'.

Pred Juventusom je veliki izazov u borbi za Ligu prvaka, u posljednjih ih pet kola očekuju redom - spomenut Udinese u gostima, Milan kod kuće, Sassuolo u gostima, Inter kod kuće i u zadnjem kolu gostovanje kod Bologne. Trenutno su na četvrtom mjestu sa 66 bodova u 33 utakmice kao i Milan na petom, odnosno Napoli na trećem mjestu. Na drugom je mjestu Atalanta s 68 bodova, dok je vjerojatni prvak Inter vodeći sa 79 bodova.

Situacija je svakako komplicirana, a moglo bi se dogoditi da na njihovo čelo dođe bivši trener Hajduka koji bi tada imao veliki izazov, a to je još četiri kola za osiguranje ulaska u Ligu prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kajkuracpickadinamo 28.04.2021.

    onda su naj...li

  • bobiii 27.04.2021.

    Opet Hrvat za kormilom Super kluba, mora se priznati Tudoru da sa nikakvim rezultatima gradi fantastičnu trenersku karijeru.

  • Kikone 27.04.2021.

    Kao uvjek HRV novinari kasne vec ima demanti, sto se tice talijanskog nogometa treba ici na izvor vijesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare