To je to što me zanima!

Pirlo: Nisam potpisao za Juve, želim ostati u redovima Milana

Nema smisla ostati pod svaku cijenu. Još se uvijek osjećam mlado i mislim da ja još tri ili četiri godine mogu igrati nogomet na najvišoj razini, rekao je Andrea Pirlo
Vidi originalni članak

Veznjak talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo odbacio je tvrdnju da je pristao karijeru nastaviti u redovima torinskog Juventusa. Ugovor Pirlu vrijedi samo do isteka aktualne sezone i mnogo se pisalo da je spreman promijeniti sredinu i to u korist Juventusa.

- U tome nema istine. Uostalom, bih li pregovarao s Milanom da sam već potpisao za Juve? U nadolazećim danima razgovarat ću s klupskim potpredsjednikom Adrianom Gallianijem i nakon toga ćemo odlučiti. Obje se strane moraju dogovoriti i biti zadovoljne. Želi li Milan da ostanem, ostat ću sljedećih deset godina, no vrijeme je da se sazna kakva je klupska namjera - veli Pirlo koji će 19. ovog mjeseca napuniti 32 godine.

- Svi moraju imati pravo na svoju odluku, a ne bude li u momčadi mjesta za momka starog kao što sam ja, neće biti nikakvih problema. Nema smisla ostati pod svaku cijenu. Još se uvijek osjećam mlado i mislim da još tri ili četiri godine mogu igrati nogomet na najvišoj razini. Uvjeren sam u to što pričam i zato mi ponuda o produljenju za jednu sezonu nema nikakvog smisla - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • God like MANUTD 13.05.2011.

    too uspili su osvojit talijansku ligu, pa čak i proć u osminu finala lige prvaka. svaka čast mačak!!

  • i eto opet ja! 13.05.2011.

    dok se ne objavi na službenim stranicama Milana i Juvea ne vjerujem natpisima u novinama. "pisalo i na plotu ...."

  • niđđo 13.05.2011.

    čini mi se da je ipak malo premlad za milano...pa nema još ni četrdeset...hehe..živili

Komentiraj...
Vidi sve komentare