To je to što me zanima!

Vidoviti Pirlo pokazao golmanu gdje će protivnik pucati penal

Legendarni Talijan točno je predvidio gdje će protivnik pucati penal, no njegov golman nije ga poslušao i dobio je gol. Sličnu stvar Pirlo je već napravio prošle godine
Vidi originalni članak

Genijalni Andrea Pirlo ne samo da ima čudesan pregled igre, nego, šale se američki mediji, ima i nadnaravne moći nakon što je legendarni Talijan u nedjelju ponovno dokazao svoje supermoći. U utakmici njegovog New York Cityja na gostovanju kod Chicaga domaćin je u 72. minuti imao penal.

I dok se Ganac David Accam spremao izvesti najstrožu kaznu Andrea Pirlo iz pozadine je svom golmanu Joshu Saundersu pokazivao gdje će Ganac pucati. No golman New Yorka nije poslušao legendarnog Talijana, ili ga jednostavno nije vidio, te se bacio u drugu stranu, a Accam je pucao točno tamo gdje je Pirlo pokazao i zabio za konačnih 4-3 za New York.

Pirlova intuicija ovime je samo potvrđena s obzirom da je jednom već pogodio u sličnoj situaciji. Bilo je to također u dresu New Yorka, no tada je slobodan udarac pucao njegov bivši suigrač Kaka pa se to moglo povezati s iskustvom zajedničkog igranja u Milanu. Taj put Pirlo je stajao u živom zidu i svom golmanu je pokazivao gdje će točno Brazilac pucati. I taj put je pravilno predvidio.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Neutralni 08.03.2016.

    Danas je mnogo lakše golmanima odbraniti penale jer postoje snimci a u svakoj ekipi imaš 2 ili 3 koji pucaju te se po položaju tijela, nagetosti, dužine zaleta, kut zaleta prema lopti itd.. da snimiti gdje će pucati..

  • bimbo123 08.03.2016.

    Pirlo je bog nogometa

  • strmi007 08.03.2016.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare