To je to što me zanima!

Pivarić respektira Maltežane; Badelj: Vjerujemo Talijanima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zdravko Mamić, Mirko Barišić i Josip Skoblar kao poseban gost HNS-a otputovali su s reprezentacijom u na Maltu. Hrvatskoj treba slavlje i pozitivan rezultat iz Rima
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija otputovala je na Maltu. Za razliku od utakmica u Azerbajdžanu i Norveškoj, ovoga puta s reprezentacijom je otputovao i prvi dopredsjednik Zdravko Mamić . Naravno, bio je tu i predsjednik HNS-a Davor Šuker i predsjednik Dinama Mirko Barišić.

Poseban gost HNS-a je proslavljeni hrvatski igrač i trener Josip Skoblar . Atmosfera među reprezentativcima nakon pobjede protiv Bugarske je jako dobra.

- Zadovoljan sam s debijem. Svi kažu da sam odigrao dobru utakmicu, ali mi smo tek na pola puta. Treba biti maksimalno ozbiljan i maksimalno respektirati Maltu - rekao je Josip Pivarić.

S reprezentacijom je otputovao i Luka Modrić koji zbog ozljede neće igrati. Njega će zamijeniti Milan Badelj.

- Dobro se osjećam. U dobroj sam formi. Svi smo u dobroj formi - rekao je Badelj i osvrnuo se na utakmicu Italije i Norveške.

- Vjerujem Talijanima. Hoćemo li pratiti rezultat? Mi ćemo igrati svoju utakmicu, ne moramo znati rezultat, ali ćemo ga vjerojatno čuti - rekao je Badelj i dodao:

- Malte će stati iza, a mi moramo probiti taj blok. Nadam se da ćemo zabiti već iz prve šanse.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 20

  • KrunoslavNesnidal 12.10.2015.

    super je ta nasa repka pred svaku utakmicu u medijima natpisi u ovim dresovima nismo nikad izgubili, ekipa nikad jača, kad nam je taj sudac sudio nikad izgubili nismo ma sve najbolje ukratko najbolji smo na svijetu onda na kraju toga svega odemo u Azerbajđan i nemožemo im zabit niti jedan gol, sta da kazem bravo ZVIJEZDE nase ponos naseg nogometa

  • dkoor 12.10.2015.

    Pivaric ih respektira jer je pravi sportas. Svaka mu cast, osobno mi se prometnuo u jednog od najdrazih igraca zbog njegovog postenog pristupa i zalaganja.

  • šteta 12.10.2015.

    talijani se neće forsirati te će igrati na remi,a u tom slučaju mi prolazimo zbog gol razlike naravno ako pobjedimo maltu

Komentiraj...
Vidi sve komentare