To je to što me zanima!

Pjaca kao Ronaldo: Nebeskim skokom zabio golčinu glavom

Dečko koji je iz Dinama otišao u Juventus svakim danom pokazuje o kakvom talentu se radi i zašto je Juve dao toliki novac za njega. Sezona je duga i bit će prilika za dokazati se i na terenu
Vidi originalni članak

Zabiti gol na treningu nije isto kao i u natjecateljskoj utakmici. Međutim, nogometaš na taj način pokazuje da dobro trenira, napreduje i da se dobrim potezima nameće svojem treneru. Otkad je stigao u Torino, Marko Pjaca (21) mami uzdahe potezima i dobrim predstavama. Riječi hvale na njegov račun stižu sa svih strana, a uskoro bi mogle i nove nakon današnjeg poteza.

Naime, Pjaca je poletio i slično kao Ronaldo u polufinalu Eura nebeskim skokom zabio golčinu. Dečko koji je iz Dinama otišao u Juventus svakim danom pokazuje o kakvom talentu se radi i zašto je Juve dao toliki novac za njega. Sezona je duga i bit će prilika za dokazati se i na terenu. Ako nastavi s ovakvim igrama, oduševljavat će navijače Juventusa, ali i sve hrvatske navijače. Reprezentacija ne treba brinuti sljedećih deset godina kada je u pitanju pozicija krilnog napadača.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • zera 25.08.2016.

    Ovo će ući u anale sportske vještine.

  • umjereni pacifist 25.08.2016.

    a jel i on iz dubrave? svi najbolji sportaši su iz dubrave.

  • --- DAVOR --- 25.08.2016.

    Vidi se po njegovom karakteru da će biti jedan od najboljih igraća koje smo ikaad imali, među 5 najboljih, osim što lići na Manđu ima njegovo samo samopouzdanje, sportsku drskost, trku, voljni momenta a i tehniku, dribling, trku sa loptom u nogama što manđo nema a opet je i on igrao i igra u top klubovima. Da su njegovim razmišljanjem i ponašanjem se vodili neki golobradi balonje koji su otišli mogli su sad bit na njegovom mjestu a ne se potucat po posudbama il igrat u 2 klase slabijim klubovima. Prije 10 godina su 17-godišnjaci razmišljali kako bit dobar vodonoša svojim kolegama iz kluba a danas bi odmah bili prvotimci a još nemaju ni sve dlake na jajima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare