To je to što me zanima!

Pjenušavi HNL! Na Osijekovom novom stadionu bit će i jacuzzi

Utakmice na novom Osijekovom stadionu, jedinom u Hrvatskoj koji će biti u potpunosti natkriven, navijači će moći gledati iz kreveta, saune i jacuzzija. Stadion će imati više od 10.000 mjesta
Vidi originalni članak

Velike i lijepe stvari događaju se u NK Osijeku, klubu koji je ulaskom mađarskog kapitala doživio pravi procvat. Osijek je treća momčad HNL-a, lani je pao i veliki nizozemski PSV, a kreću pripreme za izgradnju novog stadiona.

FANTASTIČNA GESTA Svakoj bebi 1947 kuna! Klub s Drave daruje male bijelo-plave

U prosincu prošle godine već je počela izgradnja kampa čija se vrijednost procjenjuje na osam milijuna eura. Kamp će, kad se završi, biti doista impresivan.

Imat će klupski hotel, prostorije za igrače u kojima će provoditi sobodno vrijeme, čak osam grijanih terena, a sad je predsjednik kluba Ivan Meštrović otkrio i planove za izgradnju novog stadiona koji će imati kapacitet veći od 10.000 mjesta.

NOVAC ZA BEBE Plavo-bijeli svijet: Nogometni procvat divnog grada na Dravi

Kako piše službena stranica NK Osijeka, bit će to prvi kompletno natkriveni stadion u Hrvatskoj, a imat će i posebnosti koje krase najveće svjetske klubove. Utakmice će se moći pratiti iz luksuznih soba koje će se nalaziti na stadionu, iz saune ili jacuzzija.

Još ćemo malo pričekati na takav konfor, u potpunosti suprotan s tmurnim HNL-om, jer su u osječkom prvoligašu tek počele predradnje za izgradnju stadiona, što uključuje nacrte, planove, dozvole procjenu troškova, financiranje...

Neki veliki svjetski klubovi već imaju ovakve stvari, neki će tek imati.

Primjerice, Bayern je dogovorio suradnju s lancem luksuznih hotela koji će na stadionu njemačkog velikana izgraditi nekoliko soba iz kojih će gosti hotela imati direktan pogled na travnjak.

Lijepe su to vijesti za Osijek koji je nedavno proslavio 71. rođendan i čiji su se navijači vratili na tribine. Nakon godina neimaštine, veliki hrvatski klub ponovno diše punim plućima, novca ima i kako se čini, pametno ga ulaže.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Firefox_1 03.03.2018.

    Mislim da bi Osječani trebali razmišljati o malo većem stadionu od 15 - 20 tis. mjesta. Tako da i reprezentacija igra svoje utakmice tamo i u Splitu. Bar dok se ne riješi Maksimirsko ruglo. Rujevica je lijepi stadion, ali premali za velike utakmice.

  • sumarinac 03.03.2018.

    Hahahhahahahhaha budu kako ne

  • POTPEC 02.03.2018.

    Očito samo tri kluba razmišljaju o nogometu i pratećim objektima. Rijeka sa novim stadionom, Hajduk sa novim igralištima oko stadiona i Osijek, doduše tek u povoju novi stadion sa pratećim objektima. Ostali malo šminkaju ili ništa ne rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare