To je to što me zanima!

Platili su za njih čak 93 milijuna eura, a gol im je i dalje misterij

Fernando Torres i Andy Carroll dvojica su najskupljih igrača na Otoku, no nitko ne zna zašto. Svako malo iznenade promašajima, a 'briljirali' su i proteklog vikenda
Vidi originalni članak

Fernando Torres i Andy Carroll svako malo zlobnicima daju povoda za ismijavanje. Dva najskuplja igrača na Otoku ikad preko vikenda su se ponovo pokazala kao promašena investicija Chelseaja i Liverpoola.

Dvojica za koje su oba klubova izdvojila nevjerojatnih 93 milijuna eura u ovom siječanjskom prijelaznom roku ponovno su 'briljirala'.

No to više ne čudi obzirom da je El Ninu trebalo čak 903 minute da zabije prvijenac za Chelsea, a Carrollu skoro dva i pol mjeseca.

'Biser prvi'

Fernando Torres je 'zasjao' na gostovanju kod Blackburna u subotu u 92. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane Torres je neometan i sam na drugoj stativi uspio promašiti nemoguće i poslati loptu visoko na tribinu.

'Biser drugi'

Andy Carroll se našao u skoro identičnoj situaciji protiv Swanseaja na Anfieldu. Uslijedio je ubačaj nakon čega je napadač Liverpoola naletio u punom trku i zatresao - gredu.

Trenutačna vrijednost dvojice igrača na Transfermarktu je 62 milijuna eura, no nastave li ovako kiksati, teško će vlasnici imati sluha za preplaćene igrače.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • MAATRE 07.11.2011.

    hahaha!! dok god je onaj RUS na čelu Chelsea nikad više ništa dobrog od toga kluba jer nemožeš bit tako glup i kupovat neke istrošene igrače za 500 biljardi ziljona triljona i neznam ni ja koliko ne:))))))) al mi je drago jer ja navijam za Man Utd vec dobrih 16 godina pa mi je fora to vidit da mogu frenda drkat jer voli taj Chealse

  • TinaHostesa 07.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Stretford End 07.11.2011.

    Carrol jednostavno ne vrijedi ni priblizno novca koji je za njega placen, prosjecan igrac za klub iz sredine ljestvice PL, 35 milijuna funti koliko su ga ovi platili je zaje.. stoljeca i cast svaka celnicima Newcastlea na tome. Nije klasa za najbolje ekipe na Otoku, mogao bi bit dobar igrac za Liverpool koji je daleko od ozbiljne momcadi, no nikad nece vratit ulozen novac. Torres izgleda kao ispuhan balon, kao da nema motiva ni zelje za ozbiljnim nogometom. Covjek je dokazana klasa i protiv Uniteda, bez obzira na onaj tragikomicni promasaj, je bio uvjerljivo najbolji igrac na terenu sto govori da kad hoce moze odigrat na vrhunskom nivou, no zasto to ne radi u kontinutetu to je sasvim nejasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare