Obavijesti

Sport

Komentari 21

Platili su za njih čak 93 milijuna eura, a gol im je i dalje misterij

Platili su za njih čak 93 milijuna eura, a gol im je i dalje misterij
2

Fernando Torres i Andy Carroll dvojica su najskupljih igrača na Otoku, no nitko ne zna zašto. Svako malo iznenade promašajima, a 'briljirali' su i proteklog vikenda

VIDEO

Fernando Torres i Andy Carroll svako malo zlobnicima daju povoda za ismijavanje. Dva najskuplja igrača na Otoku ikad preko vikenda su se ponovo pokazala kao promašena investicija Chelseaja i Liverpoola.

Dvojica za koje su oba klubova izdvojila nevjerojatnih 93 milijuna eura u ovom siječanjskom prijelaznom roku ponovno su 'briljirala'.

No to više ne čudi obzirom da je El Ninu trebalo čak 903 minute da zabije prvijenac za Chelsea, a Carrollu skoro dva i pol mjeseca.

'Biser prvi'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Fernando Torres je 'zasjao' na gostovanju kod Blackburna u subotu u 92. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane Torres je neometan i sam na drugoj stativi uspio promašiti nemoguće i poslati loptu visoko na tribinu.

'Biser drugi'

Andy Carroll se našao u skoro identičnoj situaciji protiv Swanseaja na Anfieldu. Uslijedio je ubačaj nakon čega je napadač Liverpoola naletio u punom trku i zatresao - gredu.

Trenutačna vrijednost dvojice igrača na Transfermarktu je 62 milijuna eura, no nastave li ovako kiksati, teško će vlasnici imati sluha za preplaćene igrače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića