To je to što me zanima!

Sjekire i noževi na utakmici u pregrađu Pariza, Platini šuti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Huligani su prekinuli niželigašku utakmicu u Francuskoj. Bili su dobro naoružani. U totalnom kaosu na terenu neki od njih nosili su noževe, bejzbol palice i sjekire!
Vidi originalni članak

Nakon huliganskih nereda u Parizu povodom titule koju je osvojio Paris Saint-Germain, nakon 33 ozlijeđenih ljudi, nakon razbijenih i zapaljenih automobila i demoliranja jednog dijela Pariza, u Francuskoj huligani ponovno divljaju. I to u predgrađu Pariza. 

Na internetu je osvanula snimka s amaterske utakmice između Ivryja i Val de Fontenayja. Utakmica je prekinuta u drugom poluvremenu kad su se na terenu našli navijači jedne i druge momčadi. U totalnom kaosu neki od huligana nosili su palice, noževe pa čak i sjekire!

Nije poznato koliko je ljudi ozlijeđeno ni koliko je njih završilo iza rešetaka. Francuski mediji pišu kako će oba kluba vjerojatno biti žestoko kažnjena, a domaćin bi mogao biti izbačen iz lige. Također, policija će koristiti amatersku snimku koja je osvanula na internetu kako bi uhitila huligane.

No bit će zanimljivo vidjeti i kako će reagirati predsjednik Uefe Michel Platini koji pri svakom posjetu Hrvatskoj ili Srbiji prijeti dramatičnim mjerama u borbi protiv huligana, a u njegovom dvorištu se događaju ovakve scene u kojima maskiran huligan šeće nogometnim terenom držeći sjekiru u ruci...

Idi na 24sata

Komentari 38

  • yugo 45 20.06.2013.

    UEFA + FIFA puta MITO I KORUPCIJA = MAFIJA

  • boww 20.06.2013.

    E sad toliko huliganizma u eurpi,a ovi nasi iz HNS sute ko p.... Jel niko od tih tkz strucnjaka nezna skinut s neta nerede huligana po njemackoj,italiji,grckoj,rusiji itd. napisat socno pismo i poslat ga tom sugavom platiniju.naravno treba mu poslat i snimke nereda gdje sudjeluju i nasi huligani pa nek vidi koliko su njihovi huligani brutalniji od nasih.

  • boww 20.06.2013.

    Jel vidite kako se to radi u europi.tak se ide na tekme.ljepo poslje nedeljnog rucka uzmes palicu,sjekiru,noz,lopatu i ides na tekmu a ne vi.cini mi se da prevoditelj od platinija nezna prevodit dobro jer platini je vjerojatno rekao da smo premekani i da trebamo radit sto vise nereda jer zaostajemo za evropom sto se tice huliganizma

Komentiraj...
Vidi sve komentare