To je to što me zanima!

Plazibat ima novi meč u lipnju: Protivnik mu izgubio od prvaka

Naš najbolji kickboksač posljednji je put u ringu bio u prosincu 2020. godine kad je izgubio od Nordinea Mahieddinea (31, 26-10), a Antonio Plazibat (27, 18-4) vraća se na priredbi 'Glory 78'
Vidi originalni članak

Taman je bio moment da se odvojim od ostalih i upadnem u tu elitu, da pokažem da sam bolji od ostalih, ali malo smo ga us*ali. Malo me unazadilo, ali nije previše, ako sljedeće dvije-tri borbe pobijedim sam opet tu. A ako to uspijem onda se borim s Ricom – pobijediš li njega onda je to to, kraj igrice, dalje više nema, rekao je Antonio Plazibat (27, 18-4) za FIGHTROOM nakon posljednjeg meča, a sad ga očekuje novi izazov!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naš najbolji kickboksač posljednji je put u ringu bio u prosincu 2020. godine kad je izgubio od Nordinea Mahieddinea (31, 26-10), a sad je saznao ime novog protivnika i datum nove borbe. Bit će to 17. srpnja u nizozemskim Rotterdamu na priredbi 'Glory 78' kad ga čeka borba protiv Tarika Khbabeza (29, 47-7-1).

 

Riječ je o 29-godišnji marokansko-nizozemski udarač koji je svoj posljednji meč odradio u finalu Glory 77 teškaškog turnira gdje je izgubio protiv prvaka Rica Verhoevena (32, 58-10). U Gloryju ima 1-1, odnosno slavio je u polufinalu protiv Levija Rigtersa (25, 11-1). 

FAVORITI POKLEKNULI Šok za Hrvata: Plazibat izgubio u brutalnom ratu, Adegbuyi nokautirao velikog Badra Harija

Nakon svega što mu se dogodilo u posljednjem meču, Antonio će zasigurno biti motiviran te kreće u novi pohod na vrh kategorije. Trenutno je sedmoplasirani izazivač u Gloryju, dok je njegov protivnik na četvrtom mjestu. Priredbu će predvoditi legendarni Badr Hari (36, 106-15) koji će se boriti protiv Poljaka Arkadiusza Wrzoseka (28, 12-5).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ping-pong 03.05.2021.

    Badr je borac koji je mogao biti najveci svih vremena, pa cak i u boksu. Samo da nije zavrsio u zatvoru. Za njega mi je zao sto nikad nije za neku lovu odradio neki boksacki mec. On je mozda 90% svojih meceva zavrsio rukom. Star je, vec je u zalasku karijere, ali ima vece srce od vecine danasnjih boraca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare