To je to što me zanima!

Plazibat je naslov izgubio na bodove: 'Opet želim biti prvak'

Solinjanin Antonio Plazibat u Tokiju je na bodove izgubio K-1 naslov osvojen u studenom, od njega je bio bolji Nizozemac Roel Mannaart, član poznate škole Mejiro Gym
Vidi originalni članak

Antonio Plazibat (24) u studenom je osvojio teškaški K-1 naslov, no samo četiri mjeseca kasnije Solinjanin je predao pojas. U Tokiju, u istoj dvorani u kojoj je postao prvak, Plazibat se borio protiv Nizozemca Roela Mannaarta, sina legendarnog Andrea Mannaarta, kojeg je prije mnogo godina 'sredio' Branko Cikatić, danas u Plazibatovu trenerskom timu.

Antonio svog Mannaarta nije uspio pobijediti, član poznate nizozemske škole Mejiro Gyma slavio je na bodove. Roel je bodove skupljao odličnim radom nogu i preciznim udarcima.

- Bio je bolji od mene, a ja sam sretan što nemam većih ozljeda. Nije ovo bio moj dan i to sam skupo platio - rekao je Plazibat.

Mladi Solinjanin u studenom je nakon Cikatića i Mirka Filipovića postao tek treći Hrvat s K-1 titulom, no premda nije dugo trajao kao šampion, Antonio će sigurno dobiti novu priliku. U svojoj profesionalnoj karijeri Plazibat ima omjer od 15 pobjeda i dva poraza.

- Sada se vraćam u Hrvatsku, moram nastaviti trenirati i ispraviti pogreške. Karijera ide dalje, a cilj je uvijek isti, biti najbolji. Sve ću napraviti da pokažem da sam doista najbolji borac - istaknuo je Plazibat.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lavtijazds 21.03.2018.

    Malo skromnosti prije borbe, bilo bi sportski i gospodski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare