To je to što me zanima!

Po pojačanja u dijasporu: Krešo Ljubičić želja Modrih

Veznjak Eintrachta iz Frankfurta i mladi Ladićev reprezentativac pričao je sa Zokijem Mamićem o eventualnom transferu u Maksimir već u siječnju
Vidi originalni članak

Mark Viduka ostavio je u Maksimiru neizbrisiv trag, no godinama nakon njegova odlaska u Celtic, pa dalje u Leeds, Middlesbrough i Newcastle, Dinamo nije dovodio pojačanja iz dijaspore. No to su u Maksimiru ove zime očito odlučili promijeniti. Nakon što je obavio razgovore s Ivom Iličevićem i Jasonom Čulinom, sportski direktor Zoran Mamić kontaktirao je i mladog reprezentativca Hrvatske Krešu Ljubičića.
- Hvala, ali ne bih. Odlučio sam igrati za Hrvatsku - odgovorio je Ljubičić kada su mu Nijemci nedavno ponudili državljanstvo. Ta je vijest obradovala Dražena Ladića, koji momčad u prošlim kvalifikacijama nije mogao ni zamisliti bez ljevonogog defenzivnog veznog nogometaša rođenom u rujnu 1988. godine u njemačkom gradiću Hanauu.
Upravo je na toj poziciji, na kojoj su se tijekom jeseni izmijenjivali Badelj, Chago i Hrgović, Dinamo najtanji. Nitko od njih trojice nije se potvrdio kao pravo rješenje i dolazak 20-godišnjeg Ljubičića bio bi značajno pojačanje. No njegov odgovor Zokiju Mamiću još nije poznat. U kadar prve momčadi Eintrachta ušao je prošle sezone, a ove je odigrao šest utakmica u Bundesligi. Napredak u statusu je očit i zato je pitanje hoće li mladi veznjak snažnog udarca pretpostaviti HNL borbi za 'mjesto pod suncem' u Bundesligi...

LJUBIČIĆ VEĆ PETI ZANIMLJIV VEZNJAK
Svjestan sam da su naši rezultati puno, puno bolji od naše igre, rekao je Zdravko Mamić u ponedjeljak. A za tečnost u igri zadužen je vezni red. I baš u tom dijelu momčadi Dinamu trebaju pojačanja. Znaju to i Mamići, koji su dosad iskazali interes za čak četiri veznjaka. Prije Ljubičića, s druge strane slušalice Zoran Mamić je 'priveo' Ivu Iličevića i Jasona Čulinu, a Dinamo je navodno i obnovio interes za Anasa Sharbinija. Zdravko Mamić je krajem kolovoza za Marina Tomasova nudio dva milijuna eura i teško je vjerovati da su odustali nakon Sinovčićeve odbijenice. Jasno je jedino da u Maksimiru neće završiti sva petorica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mato_swe 24.11.2008.

    pa super, neka dovedu ilicevica, ljubicica, tomasova i culinu...a prodaju: moralesa, suareza, chago, hrgovic, tomic, balabana te drpica...i eto ga, nova momcad!

  • torcida_4ever 24.11.2008.

    ako je pametan nece u dinamo! hahaha zoki mamic..hahaha zoki xD

  • torcida_4ever 24.11.2008.

    tomasov ce u hajduk! netrebate se ni nadat da ce on doc u dinamo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare