To je to što me zanima!

Po zlato kod kuće: Hrvatska je kandidat za domaćinstvo EP-a

Glavni tajnik HRS-a za Večernji je list otkrio kako su poslali službenu kandidaturu za domaćinstvo EP-a u rukometu 2018. godine Europskoj rukometnoj federaciji
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometni savez po treći se put kandidirao za domaćinstvo Europskog prvenstva. Ovoga puta kandidiramo se za EP 2018. godine nakon što nismo dobili Euro 2014. (Danska) te 2016. (Poljska).

- Imamo sve uvjete, dvorane su gotove i nema razloga da ne pokušamo. Poslali smo pismo EHF-u i službeno se kandidirali - rekao je za Večernji list glavni tajnik HRS-a Damir Poljak.

Hrvatska je jednom već bila domaćin EP-a za rukometaše. Bilo je to 2000. godine, no nismo se dobro proveli na tom prvenstvu. Bili smo šesti, a u borbi za peto mjesto smo izgubili od Slovenije. 

Od većih natjecanja bili smo domaćini Svjetskog prvenstva 2009. za rukometaše te SP-a za djevojke 2003. godine. Sljedeće godine s Mađarskom smo domaćini EP-a za rukometašice. Valja napomenuti kako Hrvatskoj nedostaje jedino zlato s EP-a, a za četiri godine u lov bi mogli krenuti kod kuće.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 3perr 14.12.2013.

    trebalo bi sto vise manifestacija organizirati u tim dvoranama, da se konacno vrati ulozeno, jer se je do sada odrzalo sam sp u rukometu i ep u futsalu, a dvorane imaju potencijala.. pokusati organizirati final four u rukometu u zagrebu, onda pokusati dovuci zavrsni masters u tenisu, pa sp u odbojci, ep ili sp u kosarci i jos puno toga, a ne da zjape prazne

  • Dario243 13.12.2013.

    Daj bože da dobijemo to muško EP 2018,već sad u Dansku na EP naši moraju ići najmanje po medalju,daj bože da to bude zlatna medalja.Sve manje od medalje za naš reprezentaciju je ravno katastrofi.Samo da svi budu spremni i zdravi,što nije bio slučaj na SP ove godine.

  • klanac 13.12.2013.

    tko ce platiti to kume, ti iz svog djepa. tko ce dvorane platiti, narod glupani jedni. ne mozemo ni prvenstvo u covjece ne ljuti se organizirati a da ne zaduzimo buduce generacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare