To je to što me zanima!

Pobijedili ili izgubili! Evo kad se na Rivi sprema doček 'bilih tića'

Današnji dan u Ženevi nije povijesni samo za Hajduk, već za cijeli hrvatski nogomet. Hajduk je prva hrvatska momčad koja je stigla do finala klupskog natjecanja pod okriljem Uefe
Vidi originalni članak

Hajdukovi juniori danas od 18 sati u Ženevi igraju finale Uefa lige mladih s nizozemskim AZ Alkmaarom. Svojim igrama bili su tići oduševili sve i s razlogom se nadaju povijesnom europskom trofeju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A kako god završilo finale, mladim hajdukovcima se sprema velika fešta na splitskoj rivi! Jer srca navijača već su osvojili... Kako saznajemo, doček će biti u utorak u 18 sati, a početak može varirati ovisno o povratku mladih nogometaša Hajduka iz Švicarske.

Današnji dan u Ženevi nije povijesni samo za Hajduk, već za cijeli hrvatski nogomet. Hajduk je prva hrvatska momčad koja je stigla do finala klupskog natjecanja pod okriljem Uefe, budući da Kup velesajamskih gradova, kojeg je Dinamo osvojio 1967, nije bio pod ingerencijom Uefe.

POGLEDAJTE VIDEO: TORCIDAŠI PJESMOM ZAPALILI ULICE ŽENEVE

ŽIVOPISAN LIK Sudac utakmice između Hajduka i AZ-a ima zanimljiv posao, a u domaćoj ligi je ispisao povijest PONOSNI NA VAS Sve o Hajdukovim juniorima: Rokas Pukštas bio u engleskom velikanu, tu je i Ukrajinac...

Utakmica generacije za juniore Hajduka i susret koji bi mnogima mogao odrediti karijeru. Za njih će na stadionu navijati i izbornik Hrvatske Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Marijan Kustić, a ovaj spektakl upriličit će i predsjednik Uefe Aleksander Čeferin, veliki navijač Hajduka u mladosti, kako se sam izjasnio. Idemo, tići, po taj trofej!

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Oršić legenda ** 24.04.2023.

    Kad je samaranje letve?

  • 24.04.2023.

    Čemu doček na rivi to i je vas problem svi imate osječaj manje vrijednostiSretno bjelima dzg

  • Palmanova 24.04.2023.

    nema izgubili.samo pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare