To je to što me zanima!

Pobjeda za kraj EP-a: Penezić Nizozemkama zabila 11 golova

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija pobjedom se oprostila od varaždinske publike na Europskom prvenstvu. Skupinu je završila na četvrtom mjestu s 2 boda
Vidi originalni članak

Hrvatska je pobijedila Nizozemsku s 31-27 za kraj natjecanja po skupinama na Europskom prvenstvu. Pobjeda nema nikakvog značaja na ukupni plasman, jer su naše rukometašice već prije izgubile sve izglede za prolazak u drugu fazu EP-a u Zagreb. 

Andrea Penezić odigrala je još jednu vrhunsku utakmicu, zabila je 11 golova, čime je natjecanje završila s nevjerojatnih 30 golova u tri odigrane utakmice. Ranije danas demantirala je da odlazi iz reprezentacije, tako da ćemo njene golove gledati i u sljedećim reprezentativnim akcijama. 

- Prva dva poraza spustila su nas na nulu, plakao sam ja, plakale su i cure, ali rekli smo da ćemo ovu utakmicu odigrati za sebe. Sve igračice mogu još dugo igrati za reprezentaciju i nadam se da će se sve i odazvati mojem nasljedniku - rekao je Vladimir Canjuga za HTV poslije utakmice. 

Uz Penezić, Katarina Ježić zabila je pet golova, a Maja Kožnjak, Maja Zebić i Kristina Elez dodale su po tri gola. Van der Heijden je predvodila Nizozemsku s pet golova. Bez obzira na poraz, Nizozemke u drugu fazu prenose tri boda.

Skupina C: 

  • Švedska - Njemačka 39-32
  • Hrvatska - Nizozemska 31-27
  1. Švedska 5
  2. Nizozemska 3
  3. Njemačka 2
  4. Hrvatska 2
Idi na 24sata

Komentari 51

  • dahhmal 13.12.2014.

    Sramota da mi kao domacini ispadamo u prvom kolu kaj se uopce necega prihvacamo ak nismo sposobni bar medu osam uci

  • aqarius 13.12.2014.

    Simpatične uvijek nasmijane samo još malo više srca od pojedinih igračica i sve će doći na svoje :)

  • zgpurger1 13.12.2014.

    Ok pobjeda za kraj.Nije falilo puno,bilo je na knap i protiv Šveđanki i protiv Njemica,pa i Nizozemki,sve je to moglo otić i na jednu i na drugu stranu.Ono u čemu je razlika je kaj naše cure još uvijek igraju ženski rukomet,a ove navedene repke se pošoraju muški i istrče muški,to je razlika.Ne treba dramit,treba te cure održat na okupu,jer nije to loša repka,i samo ih malo više razdražit da jače "grizu"po terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare