To je to što me zanima!

Pobjeda za prolaz: Brazilci se boje samo tog Drogbe...

Ako Kaka i suigrači svladaju Obalu Bjelokosti imat će šest bodova i nakon dvije utakmice osigurat će prolaz dalje, u osminu finala Svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

U 'skupini smrti' danas se igra druga velika utakmica. Peterostruki svjetski prvaci Brazilci igrat će protiv Obale Bjelokosti, koju predvodi sjajni Didier Drogba.
Najbolji igrač 'slonova' je protiv Portugala u igru ušao u završnici susreta, ali se odlično oporavlja od loma ruke i operacije te će sigurno igrati od početka.
- Svatko normalan se mora bojati Drogbe. Riječ je o fantastičnom igraču, možda i najboljem svjetskom napadaču - rekao je veznjak Brazila Gilberto Silva.
Obala Bjelokosti u 1. kolu je protiv Portugala odigrala 0-0, ali nije razočarala. Imali su više prilika i vjeruju da će istu igru ponoviti i na Soccer Cityju u Johannesburgu.
- Nama je bitno ne izgubiti. U zadnjoj utakmici igramo protiv Sjeverne Koreje, a s dva boda iz prva dva kola imali bismo velike izglede za osminu finala - kaže Kolo Toure.
Italija koja se provukla protiv Paragvaja igra protiv Novog Zelanda, koji je protiv Slovačke osvojio prvi bod u povijesti na SP-u.
Marcello Lippi je u velikim problemima nakon što je saznao da su Buffonovi problemi s leđima veći nego što se činilo. Protiv Novog Zelanda će na golu biti Marchetti, koji je debitirao u drugom poluvremenu protiv Paragvajaca. Iako su veliki favoriti, aktualni svjetski prvaci su jako oprezni.
- Već se dogodilo puno iznenađenja. Nećemo podcijeniti današnjeg protivnika - kaže branič 'azzurra' Fabio Cannavaro.

ERIKSSON TRAŽI REVANŠ ZA 2002.

Brazilci su na SP-u u Japanu i Južnoj Koreji prije osam godina u četvrtfinalu pobijedili Englesku 2-1. Na klupi 'gordog Albiona' tad je sjedio današnji trener 'slonova' Sven Goran Eriksson.
- Nadam se da ću im se revanširati. Taj me poraz još jako boli - rekao je Eriksson.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • acheron350 20.06.2010.

    navijam za dobar nogomet

  • mayhem26 20.06.2010.

    Po prvi put u životu se nebi kladio na Brazil...........Mislim da se izbornik gadno zahebao sto nije pozvao Ronaldinha u reprezentaciju bez obzira na njegovu ne-formu kako neki pisu on bi napravio puno vise od jednoga Kake..............

  • kelso 20.06.2010.

    mislim da bi ovo mogla biti jako zanimljiva tekma..vidjet čemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare