To je to što me zanima!

Pobjedu drugog dana Pannonian Challengea uvjerljivo uzeo Slavonac Petar Spiedlick

Još uvijek ne mogu vjerovati, stvarno sam pod dojmom, ne znam što bih rekao. Ranije sam već osvojio nagradu u amaterskoj kategoriji, ali ovo je prvi puta da sam najbolji u PRO kategoriji, rekao je
Vidi originalni članak

Osječki Pannonian ne prestaje s iznenađenjima, dok su sva očekivanja uprta u večerašnji susret najboljih svjetskih BMX vozača, sinoć je mladi skate vozač Petar Spiedlick Cobra iz Slavonije pokosio europsku skate elitu i odnio titulu najboljeg skatera u 2020. godini.

Petero najvećih i najuspješnijih svjetskih BMX vozača – Daniel Dhers (SAD), Anthony Jeanjean (Francuska), Alessandro Barbero (Italija), predvođeni najboljim hrvatskim BMX vozačem i osvajačem svjetskog FISE Kupa Marinom Rantešom uz BMX veterane Michael Beran (Češka) i Senada Grošića (Austrija) danas se na osječkom Pannonian Challengeu natječu za titulu najboljeg.

Budući da je Pannonian Challenge jedino natjecanje u ekstremnim sportovima, a nakon što su sva svjetska natjecanja otkazana zbog pandemije uzrokovane korona virusom, ovo će ujedno biti i borba za najboljeg BMX vozača u 2020. godini!

Skater iz Slavonije pobijedio europsku elitu

Dolaskom Skate Amatera na scenu 21. Pannonian Challengea stvari u parku su se zakuhale.

Skate daskom je naposljetku najbolje baratao Matko Erkapić, koji se impresivnim trikovima popeo na postolje ispred Jagor Juriča na drugom i Mislava Pećara na trećem mjestu.

Amateri su napravili izvrstan uvod u Skate Elite/Pro natjecanje osječkog festivala ekstremnog sporta  na koji su stigli skateri iz Europe i regije sa željom da zavrijede ovu prestižnu titulu.

FESTIVAL EKSTREMNOG SPORTA Osječki Pannonian Challenge ove godine održava se bez publike: 'Bitno da vozimo'

Upravo to je na kraju pošlo za rukom Petru Spiedlicku iz Nove Gradiške koji je svoju dasku koristio u nevjerojatnim kombinacijama, koristeći pritom sve dostupne dijelove osječkog skate parka.

- Još uvijek ne mogu vjerovati, stvarno sam pod dojmom, ne znam što bih rekao. Ranije sam već osvojio nagradu u amaterskoj kategoriji, ali ovo je prvi puta da sam najbolji u PRO kategoriji. Ipak se svakodnevna vožnja skatea isplatila - rekao je.

Skate pobjednika 21. Pannonian Challengea, koji je zasigurno oduševio i publiku pred malim ekranima i na društvenim mrežama, na drugom je mjestu popratio Slovenac Chris Khan, a na trećem Bruno Vranić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare